- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
pinnacle #7791 üzenetére
"Szia! 49FX780-el bevilágítás, homogenitás szempontjából nincs probléma?"
Nem az adott típus determinálja ezeket a tulajdonságokat, illetve nem így direkt módon, ahogyan gondolsz rá.
Akár IPS, akár VA, akár Direct LED, akár Edge LED megvilágítású panelről van szó, mindegyikben kifoghatsz kiváló, homogén, bevilágításoktól mentes példányt, és olyat is, ami már önmagában indok a garanciális cserére.
A többi gondolatodra...
Én egyébként alapból kikapcsolom, és soha nem használom a környezet fényerejétől függő panel megvilágítást; ne a tévé, hanem én hadd döntsem el, hogy milyen fényerő beállítással használom a tévémet.
Ami pedig a betekintési szöget illeti... Sokszor elmondtam, most is elmondom, hogy az általad feltöltött képből nézve bármilyen kijelzőt szerintem az a legkisebb "élmény faktorral" sem bír.
Ha pedig valaki háttér televíziózásra használja az adott tartalmat, vagy a baráti beszélgetések mellett, hogy "csak úgy fusson valami tartalom rajta", akkor nem tökéletesen mindegy, hogy abból a szögből nézve romlik a szaturáció?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged