Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
tothjani81 #5298 üzenetére
Nem kell megszokni, szépen meg kell magyarázni és az ember tanítható. Ahol voltál ott is vannak érdekes dolgok, nem jó ezt egy dobozba zárni és elkönyvelni, hogy magyar mentalítás, kikérem magamnak, kurvára nincs ilyen mentalításom, pl. és ha valaki oly módon szeretne velem kommunikálni elsőre ami nekem nem szimpatikus akkor szépen megpróbálom elmondani a saját verziómat majd ha harmadik nekifutásra is ugyanazt nyomja akkor az illetőre fogom de akkor sem egy népre.
-
tothjani81
senior tag
Ezt a mentalitást meg kell szokni ez MAGYARORSZÁG itt ez megengedett. Engem a trékom szivatott. Németve voltam kb 2 évet szoknom kell a magyar létet
-
szigpet1982
csendes tag
Ebben igazad van. Én nem is konkrétan most csak erre a szervizre gondolok,
hanem általánosságban. Az elmúlt években nagyon sok műszaki cikket vittem szervizbe.
Kb. az újonnan megvett műszaki cikkek 80 %-ának 1-3 éven belül baja lett.
És elég durva hogy mindig az ügyfél alkalmazkodik az eladóhoz, szervizhez.Konkrétan nálam a Nikon húzta ki a gyufát brutálul, mivel 4 éven keresztül játszották
velem azt hogy egy kompakt fényképezőgépet cserélgettek vagy javítgattak
fél évente. Kb 10-szer voltam náluk 4 év alatt és a végén sem voltak hajlandóak
visszaadni az árát, hanem mindig adtak egy másikat ami újra és újra tönkrement.
Végén beletörődtem hogy van egy CCD hibás gépem. Többre nem képes a cég
Mo-i viszonylatban az alacsony árkategóriában. De akkor minek gyártanak "olcsót".Én ha valakinek végzek egy munkát és tönkremegy vagy javítani kell akkor
úgy próbálok vele egyeztetni, hogy Ő legyen az első akinek megfelel. Na mindegy.
Ez van. -
blakey
titán
válasz
szigpet1982 #5295 üzenetére
Ezt valahogy másképp kéne felfogni mint a szerviz mint saját részről is, ugye nekik is akkor van a munkaidejük amikor többnyire másnak, tehát jól tette fel a kérdést viszont nem időben, szerintem egyeztessetek időpontot és talán normálisan rendeződik. Én sem várom el a szerviztól, hogy du. 5 után legyen nyitva. Máshol is így vannak nyitva aszervizek, hasonló időpontban dolgoznak az emberek, stb.
-
-
sakal83
addikt
válasz
szigpet1982 #5293 üzenetére
Ok vittek. En hoztam vissza. Nem neztem me. Hazahoztam es itthon vettem eszre. Ezert nem reklamáltam. Ja es azota eldobalja a upc kartyat...
De pana tvt vettem ennek ellenere is mert ez egy eset volt. A tv kiraly
-
sakal83
addikt
válasz
szigpet1982 #5291 üzenetére
vigyázz a szállítással!! fényképezd le, hogy sérülésmentes, és ha vissazhozzák, nézd meg, hogy sérült-e. Az enyémet összekarcolták a képernyőn...
több embertől hallottam ilyet.
-
ferrodi
újonc
válasz
vitemerius #4537 üzenetére
Én most rendeltem meg. Engem csak a szép kép, a méret és néhány smart funkció érdekel. Arra tökéletes lesz (mármint a tx-40ds400e-ről írtam)
-
tothjani81
senior tag
válasz
sakal83 #5288 üzenetére
Most addig piszkáltam a beállításokat, hogy egész jó lett. Úgylátom itt külön beállítást kell használni sima tv adásra hd tv adásra és külön médiára. Mondjuk alapból normálisnak hat a dolog hogy nem ugyanazon beállításon szép a kép mindenhol. Bár az lg ilyen szempontból jó volt nem kelett álítgatni bár tény kisebb a képe nyője jóval.
-
sakal83
addikt
válasz
tothjani81 #5287 üzenetére
Az a méret miatt ad szebb kepet sd-n. Bar akkor is teny hogy szebb a kepe ha a kisebb méret miatt is van
-
sakal83
addikt
válasz
tothjani81 #5285 üzenetére
milyen LG volt?
-
tothjani81
senior tag
Hát ez a Telekomos csere nem volt valami precíz és gyors ugyanis 3 hétig voltam tv nélkül és akármikor hívtam őket semmit se tudtak mondani hol tart az ügy de ami a legdurvább hogy megkaptam a tv-t nálam volt tegnap és kíváncsiságból felhívtam őket hogy """"hol tart az ügyem"""" és azt mondták még mindig nem tudnak semmi legyek türelemmel. Amikor mondtam nekik hogy nálam van a tv totál elképedtek. Na de a lényeg !!!! Ez a példány jó nincs vele gond. Bár a normál tv adás Trékomos boxon optikán nem valami fajin az lg -n az jobban néz ki de a hd adás szép egyenletes a fekete fekete . Ugyan az a 1080 p-s film ami előtte kockázódott az most brutál szép. Sajnos ez egy picit felhőskés de nem vészes A másik nem volt az de ugye ott a kép volt rossz. Így ebben a formában azt adja a tv amit elvártam tőlle. Természetes színek, szép fekete, egyenletes megjelenítés nem szaggat semmit . És ami meglepő a hangzása az előző elég doboz hangú volt de ez meg nem bár ezt nem értem hogy hogyan de örülök mert teljesen vállalható külső hangszóró nélkül. A 3d részét nem tudom tesztelni egyenlőre de sikerük esetleg leírom a tapasztalatokat.
-
sakal83
addikt
SZiasztok
Beszereztem egy 50-es ds630-ast. Kérhetek egy jó beállítást hozzá?
köszi
-
sakal83
addikt
De a helyedbe bemennék egy mediaba, mert most 23.-ig olcsóbbak a TV-k (pana 50 col -25k)
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Örlődöm a samu meg a pana között (eddig ugye panánk volt, tegnap eladtuk)
Erről mi a véleményetek? (200k fölé nem nagyon mennénk)
TX-49DX650E
köszi. -
ha.ro
csendes tag
Sziasztok!
Van érdemi különbség a TX-49DS500E és a TX-49DSU501 között? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
TX-40DS400E TV-re szeretnék DLNA-n keresztül videót küldeni az LG G4 telómról.
Egy T-com-os ZTE routeren keresztül csatlakoznak, n-es WiFi, tehát annyira nem kellene, hogy rossz legyen, mégis döcög a video lejátszás.Ez ilyen, ennyit tud?
Más csatlakozás lehetőséget nem nagyon látok (pl. Miracast).
Köszi.
-
-
jon_snow
csendes tag
konkretan DS630 legyen, vagy esetleg van valami megjobb javaslatod?
Tul sokat nem kivanok radobni anyagilag, de szivesen veszek tippeket.
Egyebkent a korabbi, ami elromlott az egy SAmsung UE40EH5300W volt, amivel teljesen meg voltam elegedve.
Leszamitva a tenyt, hogy a 4 evbol az elso kettoben gyakorlatilag egyaltalan nem hasznaltam, igy 2 ev alatt lett kephibas -
jon_snow
csendes tag
Sziasztok
ugy esett, hogy a 4 eves Samsung TV-m megadta magat. Szerencsere volt rajta biztositas, es az Union cserenek a Panasonic TX-40DS400E tipusu keszuleket ajanlotta fel.
Ha nem fogadom el, rafizetessel modosithatom mas tipusu keszulekre is.
A kerdes az, hogy fogdajam el ezt a tipust, vagy fizessek ra mondjuk egy 40DS630E-re?
Azt tudni kell, hogy engem kifejezetten zavar a 3D filmezes, tehat az sosem erdekelne. De ezen kivul tud barmivel tobbet a 630E, ami miatt erdemes lenne upgradelni?Koszi
-
Corpuscle
őstag
TX42AS650e készülékhez szeretnék vásárolni 2,5 colos, 1TB-os HDD-t. Preferált típus: WD. Felhasználás: filmnézés. Érdekelne, kinek mi a tapasztalata ezen a téren.
-
sakal83
addikt
válasz
szigpet1982 #5270 üzenetére
nem. szoftveres beakadás. ha többször előfordul szoftverfrissítés
-
szigpet1982
csendes tag
Sziasztok!
40CS630-asom van. Kb. 1 éves.
Tegnap este lefagyott, úgy hogy ki kellett húzni a konnektorból. Előtte youtube-ot néztem rajta és visszakapcsoltam tv funkcióra és ott fagyott le. Nem váltott csatornát, csak a hangot lehetett vele állítani távirányítóval, semmi mást. Eddig nem csinált ilyet.
Újra bedugás és indítás után jó lett. Kell e aggódnom?
Vélemény, valaki esetleg?Köszi
-
Cassio1987
tag
válasz
Lamberd #5267 üzenetére
Ha otthoni módban van akkor nem állitja vissza normál képre, hanem minden bemenethez stb-hez külön be kell állítani a képet. Külön a hdmi 1-4-ig, külön a tv adást, külön a média lejátszó közbeni képet és külön ha média streamet fogad, azért mert nem mindenki ugyanazt használja mindenhová. De ha egy forrást egyszer beállítottál azt megjegyzi.
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Lamberd #5267 üzenetére
Azt hiszem amikor a lejátszóban vagy az info vagy az options gombra nyomva nekem feldobja a rendezési lehetőségeket. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, nekem is csak egyszer sikerült, de mivel nekem sikerült elérni hogy PC ről KODI-s szerveren keresztül mindent szépen lejátszik, nem állítgattam tovább.
-
Lamberd
tag
Köszi!
Végig néztem beállítottam, módosítottam a saját ízem szerint sokkal jobb lett. A szakadozás is megszűnt mióta benyomtam a megfelelő szűrőt. Most már csak az idegesít vissza áll rendszeresen normálra a kép beállítás. Pedig otthonira állítottam be az elején nem boltira.
Végül meg marad, pedig ez nagy háború volt. Egy nagyon jó plazmáról váltottunk a párom az első öt perc után annyit mondott "össze csomagolod és vissza viszed ezt a vacakot és veszel egy rendes plazma TV- ét"
Még egy kérdés a Tv -re rá van kötve egy vinyó, rendesen meg vannak szerkesztve a könyvtárak, a média lejátszó pedig beszórja ész nélkül az összes filmet. Szeretném újra struktúráltan a könyvtár struktúrát látni és nem ABC szerint az összes filmet ezt, hogy lehet beállítani.
Lambi
-
Cassio1987
tag
válasz
Lamberd #5264 üzenetére
Szia. Nincs a tv véletlen bolti módba állítva? Nekem abban volt mikor hazahoztam és úgy akadozott a képe meg a színek se voltak az igaziak, de egy gyári beállítás után otthoni módba rakva már jó. Bolti módban ráadásul bármit állitasz be, pár percenként visszarakja az alap beállitásokat.
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Vettem egy TX-50ds630E -t de nem felhőtlen a mosolyom, kellene a véleményetek. Fimek nézésénél gyakran szaggat a kép es a mozgó tárgyak körül egy kis aura jelenik meg főleg fehér színek körül .
Javított egy kicsit a frame-ek szűrő bekapcsolása . Ez a számítógépről nézett filmeken a legerősebb , ha USB rol vagy winyorol megy nem annyira erős de beszagat es néha szét esik a kép. A HD tv adásoknál nem jelentkezik. Végig próbáltam, a szűrők ki ne kapcsolgatását. Az egész képet kicsit élet lennék érzem. Plazmarol váltottam mondtak nem lesz olyan szép, de a szaggatast es a fehér aurája nem értem.Érdekelne ez teljessen normális ennél a típusnál .
Üdv Lambi
-
Gyertyán
újonc
Sziasztok!
Segítő véleményeket kérek szépen, Panasonic TX-49DSU501-hez.
- csak kábelről érkező TV adások nézésére lenne használva,
- igaz az, hogy török gyártmány, és ezért nem jó?
- ennél jobb választás a TX-49DX600E, ami egy UHD és nem Full HD TV?
Köszönöm -
Lamberd
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a TX-50DS630E melyik az 55 vagy 60 colos megfelelője. Hasonló kódút ezt találtam TX-55CS630E ?
Előre is köszi.
Lambi
-
Oliverda
félisten
A TX40DS400E-vel gondolom annyira nem lehet félrelőni, ha szigorúan csak TV-zésre kell.
-
sakal83
addikt
Egy gyors segítségre lenne szükségem.
Milyen kepminoseggel bir egy 50dxm710?
Illetve milyen panellel bir?
-
sakal83
addikt
Teves
-
Osynho
addikt
55AS640-em van, kis állítgatással egész jó képminőségű, azt viszont teszteld, hogy mennyire dirty screen effect-es. Egy focimeccs pl jól megmutatja ezt a hibát, a háttér foltosságát. Sajnos az enyémen elég látványos ez a dolog, lehet, hogy a kisebb tesó jobb ebből a szempontból. Digim van nekem is, nem kell hozzá box, a tv tunerjével használható
-
nrbx
tag
Hello, az aktualis modellekhez kepest milyen kepminoseget produkal az AS640-es szeria? Egy 2 eves TX-40as640E-t egesz jo aron be tudnek szerezni...
-
vale92
csendes tag
Üdv, egy új, tartozékaival, dobozával, soha nem használt, bemutatótermi tv Panasonic VIERA TX-42ASW504 ,hibátlan állapotú, milyen árban lenne értelme eladni? Köszi a választ.
-
APONE
tag
válasz
Cassio1987 #5251 üzenetére
köszi megtaláltam, kikapcsoltam, és jó is lett
ezer köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest