Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
válasz
salesman #1556 üzenetére
Szia!
Lehet akkor én fogalmaztam rosszul😁, megpróbálom mégegyszer.
Szóval nem a 4K sorozat móddal van gondom, már sok képet készítettem így..... hanem az a problémám, hogy az adott memóriakártyáról amire fotóztam, folyamatosan mentem le az elkészült képeket adathordozóra utazás alatt, és mivel elég sok képet készítek, így a memóriakártyáról törlöm a képeket, majd újakat készítek, amit szintén lementek.
Felmásoltam telefon belső memóriájába is, és ott megnyitva a 4K sorozatképeket csakis és kizárólag videó formában tudom megnézni egyben, nem tudom külön a képeket kiválasztani, mint a fényképezőgéppel..... ha visszamásolom a memóriakártyára és úgy helyezem be újra a fényképezőgépbe, akkor már nem is ismeri fel a gép, se videó, se sorozatképek.........Lényegében az érdekelne, hogy a 4K sorozat móddal elkészített videókból kilehet-e nyerni bármilyen módon a sorozat képeket?
Remélem így jobban átjött a lényeg....... és hogy esetleg van rá megoldás.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest