- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Starchm
őstag
En migraltam padavanrol 22-es openwrt-re nem volt nalam semennyire se instabil a cucc, 220 napja porog. A wifi sebesseg egyertelmuen azert kevesebb mert opensource driver talalhato benne, ami nem tud versenyezni a gyariakkal. Mondjuk en breed-ben tettem fel az openwrt. (A beallitasok meg talan azert maradt meg, mert azt egy kulon particiora teszi a padavan es az openwrt meg ahhoz nem nyul, ha jol emlekszem.) (az openwrt 23 meg meg nincs staiblban kiadva csak RC-ket adnak ki belole..)
[ Szerkesztve ]
-
Starchm
őstag
Keszult egy 4.4 kerneles padavan is, bar jelentosen kevesebb a tamogatott eszkozok szama, de ez meg valtozhat. Eredetileg a hanwckf forrasain alapul, szoval lehet valakinek emiatt nem fog bejonni.
-
Starchm
őstag
válasz szaboi6512 #3214 üzenetére
Redditest most nem talaltam meg, de ez is ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Starchm
őstag
válasz attilav2 #3210 üzenetére
4pda siman kerdezhetsz oroszul, ha tomondatokban megirod amit szeretnel azt atforditod akkor siman valaszolnak ra. Talan ez meg jobb is mint a google.
A belepesnel meg van lehetoseg emailbe kerni linket es akkor nem kell a szamokkal szorakozni, de arra is van redditen tablazat h melyik szo melyik szamot jelenti.
-
Starchm
őstag
válasz Intruder2k5 #2956 üzenetére
Esetleg a script letoltese elott egy ilyet megprobalhatsz, ha van idod:
sudo apt install autoconf-archive
aztan utana mehet a szokasos
wget ...
chmod ...
./start.sh -
Starchm
őstag
válasz z123456789 #2903 üzenetére
100-as wan/lanos eszkozt nem vennek mar a helyedben.
Xiaomi mi4a gigabit van 8k-ert ami padavanosithato es sztem egesz barati darab.
Wifinel az eros az terulet lefedest akar kifejezni v sebesseget?
-
Starchm
őstag
válasz attilav2 #2249 üzenetére
Legtobb kinai routerre letezik breed bootloader amivel masodpercek alatt ujrahuzhatod a FW-t. Van Lenovo D1-m, volt D2-m mindketton ment minden.
Erdekes mert a szallitas is eleg furcsa most kinabol, sokszor van amit irtal, de van jo par cucc ami meg 2 het alatt jott meg
A tapokat meg vagy csereled eu szabvanyra vagy berendelsz par ertelmes atalakitot es kesz. -
Starchm
őstag
válasz enginev3.0 #2160 üzenetére
Aha miert?
-
Starchm
őstag
Tudsz magadnak is forgatni linux alatt vagy leirod itt, h mit szeretnel es biztos lesz valaki aki raer forgatni egyet.
Ebben kivalasztod mi kell neked akkor lehet 1-2 napon belul en is tudok forgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Starchm
őstag
válasz Intruder2k5 #1706 üzenetére
Well én csak csináltam egy /opt mappát hdd alatt, ezt bekapcsoltam és vígan tudok csomagokat telepítgetni. R3G-t használok ezzel az FW-vel, de nem emlékszem honnan van.
-
Starchm
őstag
válasz Intruder2k5 #1704 üzenetére
"...beleforgassak egy működő entware rendszert az fw-be,..."
Ez miben különbözne az usb beállításoknál lévő bekapcsolásától?
-
Starchm
őstag
Csak érdekességként raknám be, de lehet még annak se megy el.
Alexey sourceból kiindulva egy kis ollózással sikerült buildelni egyet.
Gyakorlatilag a méretéből következtetve szinte fix, hogy nem bootolható, ezért nem is osztom meg.
Forgatás közben jöttem rá, hogy wifi driverből sincs az 5Ghz-é benne szóval az nem is menne(vagyis pontosabban nem biztos, hogy a legújabb).
Illetve a kernel configot se nyálaztam még annyira át.[ Szerkesztve ]
-
Starchm
őstag
válasz attilav2 #1603 üzenetére
Ha egy prometheust el tudsz inditani akkor szépen sorjában is be tudsz másolgatni commandokat
De egyébként vannak előre feltöltve kész image-k is.[ Szerkesztve ]
-
Starchm
őstag
válasz attilav2 #1592 üzenetére
Azért cseréltél openwrt-re mert nem volt 4 hete semmi update a source-n?
HW-nat tudtommal openwrt-n belül elég problémás dolog több routernél is.
Illetve a wifi mtk-s eszközöknél nagy eséllyel mindig jobb lesz padavanon, mert ott jobb driver van hozzá mint az openwrt-n belül. -
Starchm
őstag
válasz attilav2 #1546 üzenetére
Korábban is írtam, nem kell nyelvtudás a reghez és a belépéshez is, csak e-mailbe kell kikérni a belépőt.
Ha így se megy elküldöd a file linkjét és letöltöm ha kell.
Tp-link rec fájlVan prometheus topik is 4pda-n de ott is elsőnek a recovery megoldást írják padavan felrakására és csak utána lehet tovább flashelgetni rendes fájllal.
Szóval elképzelhető, hogy a prom se tudja fel flashelni a fájlt magától.[ Szerkesztve ]
-
Starchm
őstag
válasz szaboi6512 #1541 üzenetére
Ty
-
Starchm
őstag
válasz attilav2 #1539 üzenetére
Gyakorlatilag csak egy tftp kliens letöltesz beállítasz rajta 3-4 adatot és bemásolsz egy fájlt egy mappába és ennyiből áll a flashelés. Nem nehéz, főleg mivel elég sok angol és talán magyar nyelvű leírást is találsz a témával kapcsolatban a googlen.
Ha az a 128kb-s file miatt gondolod, hogy nehéz, szerintem az csak egy kis "eltolást" add, hogy a megfelelő particióra kerüljön minden.
Egyedül amit még leírtak a fórumon amire talán érdemes odafigyelni, hogy 8 eres gigabit képes kábelt használj.
Más:
Valaki kép alapján meg tudna erősíteni, hogy ez egy v1-es ac57u?
Olvastam, hogy elvileg "h/w ver: A" akkor v1, de inkább megkérdezem[ Szerkesztve ]
-
Starchm
őstag
válasz enginev3.0 #1279 üzenetére
Legyengíted annyira a router jelét, hogy mire felmész megszünjön és csak a fentit lássa?
-
Starchm
őstag
Hali!
Vowifihez szeretném padavanon bekapcsolni az IPsec passthrough-t, viszont nem találom sehol. Lehetséges, hogy nem lehet bekapcsolni vagy én lennék vak?
Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.