-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Starchm #1618 üzenetére
Olvasgattam a 4pda vonatkozó topicját(google fordítóval) és már valaki jelezte hogy hozzáadná az Alexey forráshoz a RM2100 támogatást, de úgy tűnik vagy elhalt a dolog, vagy alexey nem hagyta jóvá a commit-ot
Majd a nyári uborkaszezon után kiderül folytatja e alexey a fejlesztést és lesz e támogatás RM2100-ra.
Szerintem egyébként az OpenWrt is majdnem telesen jó mediatek routerekre, bekapcsolt hw nat mellett 700mbit megtvan speedtest-cli -vel, szelessav.net -en chrome-ban mérve meg 800mbit is összejött, ez már bőven elég torrenthez. Egyedül a 2.4g wifi gyenge, ott a 40mhz sávszélt nem akarja valamiért bekapcsolni, pedig belőttem a 40mhz kényszerítését, és a noscan '1' opciót, és átraktam egy kevésbé terhelt csatornára, de az istennek nem akarja a 40mhz-et. 50mbit így is megvan 2.4g-en, az telefonos böngészésre, videózásra elég. Minden másra ott az 5ghz
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest