- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha kizárólag magadnak csinálod, akkor nem sok. Úgy simán beleteszed azt az egyet amit használsz, és kész. Mondjuk ilyen alapon nekem kéne bele Transmission se, DLNA se, meg sok más se, mert úgyse használom. De ha közzéteszed, akkor jó ha van, mert ki tudja, ki melyiket használja. Bár Padavan-ban elég gagyi módon van megoldva ez az egész skin téma, mert cookie alapon tárolja a beállításokat, és ha egy gépen beállítod, más gépről megnyitva megint az alap téma fog megjelenni, ahogyan cookie törlés után is. Már pedig mondjuk én mindig törlöm a cookie-kat böngésző bezáráskor, ez be van állítva Firefox-ban. Viszont annyiból meg szerencsém van ezzel, hogy én a grey2-theme -t használom, azt szeretem, és alapbeállítás szerint is az jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a ROMEO IS A DEAD MAN
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest