-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
#3176vargalex
Jó rendben rám tartozik, de tényleg kíváncsi lennék, hogy egy nálam átlagabb user, aki még a prohardvert sem ismeri, ezt hogyan kellene, hogy megoldja. :/ De elfogadom, és belátom, igazad van, ha tudok, akkor miért ne tegyek ellene. Főleg, ha nem szeretném, hogy idegenek matassanak az eszközeimen, akiket megbíznék a feladat megolsásával. Mondjuk titeket sem ismerlek, de a PH egy nagy család.
Honna fog számomra kiderülni, hogy működik ez a script? Vagy épp nem működik, és át kell írnom?
#3177Intruder2k5
Tűzfal log beállítva.
Network Service Filter kitöltéssel bajlódom, mert nem tudom, hogy Port Range-ekhez mit írjak, és mire állítsam a Protocolt.
Iptables scriptet beírtam. (Vélhetően helytelenül.
)
Connections Logot megnéztem, de nem mond nekem semmit az ottani sok adat. Mit keressek benne? A megtámadott IP címet pl?
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- RugKing 4 Pro
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)