Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Kicsit tesztelgettem azóta az enyémet (LS11-HR050GE), gondolom nagyjából ugyanaz, csak a hardver nem teljesen. Tegnap akksiról neteztem, youtube, zene, miegyéb (játék nem), max hangerőn sokszor, kb 3 óra 45 pervet bírt az aksija. Heroes 6 maxon elmegy (nekem 6650 van benne, de az kb egál az 540gt-vel). sims 2 maxon tökéletes (feleségem jóvoltából). Ami kicsit zavar, hogy ha olyan szögből találom el a space gombot, nem mindig reagál rá. Meg lehet hogy ez már túlzott odafigyelés, de mintha egy picit könnyebben nyílna és záródna (lazul a monitor összeillesztése?). Remélem csak én parázom túl. Lehet van bennem egy görcs, hogy ez mégiscsak a legalsó kategória notebookban, ha jól tudom, és túl kritikusan állok hozzá, tény hogy nyugodtabb lennék, ha az eredetileg tervezett Dell vagy Lenovo jött volna össze. De eddig jók a tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest