Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Mint írtam, alig több mint 1 hetes (múlt hét kedden vettem), szóval még sok tapasztalat nincs. Eddig még semmi negatívumot nem tapasztaltam vele. Tetszik a design, jók a lapos billentyűk, a win7 könnyedén, probléma nélkül felment rá (ill.minden más is amit eddig telepítettem jól müxik), szép a webcam képe is, jól megy rajta pl. photoshop vagy a corel. Próbáltam hdmi-n kersztül is, szép az lcd tv-n is a képe, hangot is átviszi hdmi-n ahogy kell. Egyelőre még csak hálózatról használtuk, ill. most épp akkuról megy, arról még nemigen tudok nyilatkozni, de bekapcsolt aero, jó fényerő mellett 2óra nemtom hány percet írt akkuidőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500Gb M2 SSD/ Nvidia Quadro
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- 15,6" Laptop táskák eladóak (DELL, Lenovo, HP stb...)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest