- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambi
tag
válasz
nagysandor88 #1448 üzenetére
nincs csatlakozó nekem se... pedig reménykedtem, hogy egy msatás SSD-t bele tudok tuszkolni...
-
Rambi
tag
válasz
nagysandor88 #1445 üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
Igazából nem szeretnék semmit kiszedni a gépből, ezért keresem még mindig arra a választ, hogy van-e mSata a gépbe, mert az lenne a legjobb ha abba kerülne egy kis SSD. Találtam vmi foglalat szerúséget rajta, töltök fel majd képet, hátha vki felismeri. -
Zoli0726
aktív tag
Szia. Ha szem előtt tartod a sebességet, akkor én úgy csinálnám, hogy az optikai meghajtót kivenném, és vennék a helyére egy Ilyet és ebbe belepakolhatod a winyót, a winchester helyére meg az ssd-t, de ha legalább sataII van az optikánál is, akkor oda is nyugodtan be lehet rakni az ssd-t.
Ha gyakran szükséged van az optikai meghajtóra, és nem elég hogy otthon alkalomadtán esetleg beletedd, akkor egy külső usb-s tárat vehetsz 2-3 ezer forintért, és abba belerakhatod a hdd-t, ha beéred a 30mbyte/s -es gyorsasággal. -
Rambi
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség noti fejlesztés terén.
Ilyen laposról lenne szó: PACKARD BELL EasyNote F4085-GN-459HGMemóriát és ssd-t szeretnék bele rakni.
Memóriából 1x4gb 1333mhz ddr3-mas van benne, vmi nanya márkájú. Ehez ha vennék egy más márkájú ramot, de ugyanúgy 4gb 1333mhz-eset menne dual channelbe probléma mentesen? Összesen vajon hány GB ramot támogat és milyen órajelűt?SSD-ből hogy tudnám megoldani, hogy benne maradjon a gyári vincsi is? van ebbe a gépbe mSata vagy mini pci express slot?
-
rozim
csendes tag
Sziasztok tudtok segiteni? Vettem egy Packard bell Easy note Ts Laptopot . Ezt irja ki a telepitesnel root@localhost. bettem a Windows Xp Cd és azt se ismeri fel .Mit csinaljak hogy feltudjam ra telepiteni a Windows xp . Elöre is köszönöm
-
Alex45
csendes tag
Szevasztok! Ma vettem egy Easynote F5211-BZ-231HG notebook-ot, a gyári CD-ről a drivereket rátelepítettem, minden működik, kivéve a billentyűn jobb felül a hangerő le-fel-ki gombok és az úgynevezett közösségi elérés gomb. Így sem zenehallgatás, sem filmnézés közben nem tudok hangerőt állítani bill-vel. Mi lehet a megoldás, kérem segítsetek?! Előre is köszi.
-
KisBundi
őstag
Vki meg tudja nekem mondani hogy a Packard Bell EasyNote TK F4081-SB 335HG milyen VGA-val van szerelve?
-
KisBundi
őstag
Vki megmondaná nekem miért akar megszabadulni mindenki egy TK81-es vagy TK F4081-es 6650-el szerelt változatától mindenki??
-
Ed07
csendes tag
Üdv mindenkinek? ÚJ laptopot szeretnék venni és a véleményeteket szeretném kérni h vegyek e packard bell-t megéri e megvenni. Nagyon tetszik a dizájn
meg a belső de az egy év garancia nem nagyon jön be. Kíváncsi lennék véleményekre tapasztalatokra. előre is köszi és erről a laptopról lenne szó: http://www.edigital.hu/Notebook/Packard_Bell_Easynote_LX.BW602.015_LS11HR-465HG_notebook_+_Windows_7_Home_Premium_64bit_operacios_rendszer-p273416.html
-
daniel20
tag
válasz
nagysandor88 #1428 üzenetére
Nekem ez az első notim ... ezen nincs ilyen grafikus felület ... kösz hogy hülyének nézel
-
nagysandor88
tag
válasz
daniel20 #1426 üzenetére
Hülyeséget ne beszélj. Nekem már nem egy notim volt, amin volt grafikus felület, és jelenleg olyan alaplapom van amihez meg nem tartalmaz a driver saját felületet. (Eddig minden eszközömben realtek hangchip volt).
A megoldás viszont tényleg az amit leírtál, de ott is széles skálán mozognak a beállítási lehetőségek eszköztől függően. -
daniel20
tag
de van
Óra mellett "Hangszórók"on jobb klikk és "Lejátszó eszközök"
"Lejátszás" fül és "Hangszórók"ra kattintasz azután lent "Tulajdonságok" gomb
"Javítások" fül
és itt megtalálsz mindent ha a megfelelő drivert raktad fel
laptopon ne keress olyan külön realtek programot mint asztali gépeken -
daniel20
tag
kipipálod a rublikát és next gomb
-
Rambi
tag
sziasztok
Tudnátok nekem linkelni normális hangkártya drivert, amihez van window7-be beállítási lehetőség. ilyesmire gondolok : kép
a gépem: easynote f4085 gn 459hg
a pb oldalán lévő tk85-ös drivereket telepítettem -
ilpe0920
csendes tag
Sziasztok!
easynote tm 87 laptoppal a következő problémám van: vmiért lehalkult, és vmi ventillátor pörög mellette, de nem a hűtés, hangfájl lejátszásnál mindig pörög, és néha vmilyen progi indításakor is. Drivereket chipset, audio újraraktam, de semmi változás. Please help
-
jagada
addikt
Azt meg tudja valaki mondani, hogy az Easynote TK-ba ez az egy árva kis hangszóró milyen teljesítményű? Venni szeretnék hozzá egy külső sztereó hangszórópárt, minél kisebb méretben a hordozhatóság miatt, de nem szertném, hogy a hangerő hasonlóan a gyárihoz túl gyenge legyen, filmnézéshez kellene.
-
Róka lány
csendes tag
Sziasztok!
Packard bell ts notebook-om van. Model: P5WS0
Olyan problémám lenne hogy sehol nem találok drivert a webcamhoz. Valaki tudna esetleg segíteni?
A választ előre is köszönöm! -
ludla
őstag
Sziasztok! Egy ismerősömnek telepítenék win7 egy EasyNote TS gépre, ehhez hol tudom leszedni a drivereket?
Model: P5WS0 -
Rambi
tag
Sziasztok
beázott a laptop billentyűzetem és sajnos zárlatos lett. Eleinte magától írt, rögtön neki estem hajszárítóval, most úgy áll a dolog, hogy a rendszerben az enter önálló életre kel időközönként, ami felettébb bosszantó. Win töltése közben bios sípolás van, ha lehúzom a noti billentyűzetét akkor normálisan tölt a rendszer, nincs hang.
A gépen van még garancia, vajon kezdenének valamit vele?
Honnan tudnék magyar nyelvű billt keríteni hozzá? (a beszerelést megoldom) -
Pityu.
nagyúr
Vagy mondjuk a wifi drivere nem lassíthat?
nekem ez van fent
Atheros Wireless LAN Driver
de olvastam hogy van Realtek is -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP dokkolók / TPA-B01 / EliteG3 / ZThunderbolt dock3
- HP 14s-dq0xxx /N4020/4/64ssd/14/HD/HU
- Dell Precision 7710 / i7 6820 HQ / 32GB DDR4 / M4000 / 17.3 FHD / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad P50 / i7 6820HQ 32GB DDR4 / 256GB SSD / 15.6 FullHD
- HP ZBook Fury 15 G7 Workstation notebook / i9 10885H / 64GB DDR4 / T2000 / 1TB Nvme
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest