Hirdetés
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Próbáld meg a kérdésedet az Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) topikban feltenni ott sokkal hamarabb fogsz segítséget kapni !
-
Bonzo
tag
válasz
baloghjani84
üzenetére
Szia, sajnos nem jutottam semmire!
Nemzetközi supportoknak is írtam, senki se tudott segíteni.
Volt ahol azt írták hogy a gyárilag előtelepített Vista tartalmazza a programot, szerezzek olyat.. kösz.
Sok helyen egyszerűen kijelentették hogy nem tudnak segíteni. Ha nincs fent az oldalon, ez van. Nevetséges..
Hosszasan levelezgettem egy magyar PB alkalmazottal. Sajnos végül ő se tudott segíteni.
Bosszantó hogy egy pár kB-os programról van szó.
Üdv:
Viktor -
Bonzo
tag
Senki se tud segíteni? Ötlet?

-
Bonzo
tag
Kedves Mindenki!
A napokban vettem egy Packard Bell iXtreme J9009 asztali gépet, ami tökéletesen működik. Windows 7 gond nélkül felismer mindent, nincs driver gond. (ezt csak azért mondom, mert a Packard Bell hivatalos honlapjáról eltűnt az adott típus.. hivatalos driver tehát nincs! Egy maximum 3-4 éves gépről van szó (!!))
Ami viszont sehogy se jön össze: A DVD tálcák kinyitása..
És itt most egy kis kis kitérő, a házon az 5.25" helyek előtt takarólap van, és a nyitáshoz nincs mechanikus gomb! hagyok egy kis időt az infó feldolgozására..
A ház tetején van két gomb, ami szoftwaresen nyitja az ODD-ket (
) Ergo amíg nem töltődik be a Windows, nem lehet kinyitni a meghajtókat. (illetve a post alatt, amikor a biosba lehet belépni, és boot sorrendet lehet állítani, na ott van egy gyors gomb a tálcanyitásokra is. elég beteg)A lényeg: Ehhez kell valami program, amit a hivatalos honlap hiányában nem tudok beszerezni. Tudom hogy máshogy meg lehet oldani, de nem az a baj hogy nem tudom kinyitni, hanem hogy nem működik a házon az a két gomb. Véletlenül nincs meg valakinek a gyári driver CD?
Ha minden igaz egy pbmozdrv11.exe nevű filera lenne szükségem, ami még mindig látszik a Google cachebe: itt .
A gép amúgy így néz ki:

Ami a legfontosabb, napok óta levelezgetek, telefonálgatok a hivatalos Packard Bell supporttal, de nem tudnak segíteni (!!)
Az összes ország supportjának írtam (aminek megtaláltam az email címét) de senki nem tudott megoldást! Mindenhol csak kitérő válaszokat kapok! Egyszerűen nem bírom felfogni..Akinek ilyen vagy hasonló gépe van, és megvan a keresett program, kérjem írjon! Több külföldi fórumot is találtam, ahol ugyanezt a filet keresik. Például itt.
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Synology NAS
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Cyberpunk 2077
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
J