- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Próbáld meg a kérdésedet az Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) topikban feltenni ott sokkal hamarabb fogsz segítséget kapni !
-
Bonzo
tag
válasz
baloghjani84
üzenetére
Szia, sajnos nem jutottam semmire!
Nemzetközi supportoknak is írtam, senki se tudott segíteni.
Volt ahol azt írták hogy a gyárilag előtelepített Vista tartalmazza a programot, szerezzek olyat.. kösz.
Sok helyen egyszerűen kijelentették hogy nem tudnak segíteni. Ha nincs fent az oldalon, ez van. Nevetséges..
Hosszasan levelezgettem egy magyar PB alkalmazottal. Sajnos végül ő se tudott segíteni.
Bosszantó hogy egy pár kB-os programról van szó.
Üdv:
Viktor -
Bonzo
tag
Senki se tud segíteni? Ötlet?

-
Bonzo
tag
Kedves Mindenki!
A napokban vettem egy Packard Bell iXtreme J9009 asztali gépet, ami tökéletesen működik. Windows 7 gond nélkül felismer mindent, nincs driver gond. (ezt csak azért mondom, mert a Packard Bell hivatalos honlapjáról eltűnt az adott típus.. hivatalos driver tehát nincs! Egy maximum 3-4 éves gépről van szó (!!))
Ami viszont sehogy se jön össze: A DVD tálcák kinyitása..
És itt most egy kis kis kitérő, a házon az 5.25" helyek előtt takarólap van, és a nyitáshoz nincs mechanikus gomb! hagyok egy kis időt az infó feldolgozására..
A ház tetején van két gomb, ami szoftwaresen nyitja az ODD-ket (
) Ergo amíg nem töltődik be a Windows, nem lehet kinyitni a meghajtókat. (illetve a post alatt, amikor a biosba lehet belépni, és boot sorrendet lehet állítani, na ott van egy gyors gomb a tálcanyitásokra is. elég beteg)A lényeg: Ehhez kell valami program, amit a hivatalos honlap hiányában nem tudok beszerezni. Tudom hogy máshogy meg lehet oldani, de nem az a baj hogy nem tudom kinyitni, hanem hogy nem működik a házon az a két gomb. Véletlenül nincs meg valakinek a gyári driver CD?
Ha minden igaz egy pbmozdrv11.exe nevű filera lenne szükségem, ami még mindig látszik a Google cachebe: itt .
A gép amúgy így néz ki:

Ami a legfontosabb, napok óta levelezgetek, telefonálgatok a hivatalos Packard Bell supporttal, de nem tudnak segíteni (!!)
Az összes ország supportjának írtam (aminek megtaláltam az email címét) de senki nem tudott megoldást! Mindenhol csak kitérő válaszokat kapok! Egyszerűen nem bírom felfogni..Akinek ilyen vagy hasonló gépe van, és megvan a keresett program, kérjem írjon! Több külföldi fórumot is találtam, ahol ugyanezt a filet keresik. Például itt.
Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Arch Linux
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- HP P43021-0A1 16GB 3200MHz PC4-25600 1rx8 Cl22 ECC Unbuffered DDR4 SDRAM 288-pin UDIMM
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
J