Új hozzászólás Aktív témák
-
vis.p
aktív tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Szia!
Nem tűntem el csak volt egy kis gondom. Azóta megoldódott.
Az a helyzet, hogy nem csak windows problémám volt hanem, a Yana prociával eldobta a blendet bár mit állítottam, viszont small fft 2 és fél órát ment 1,33750v-on 4Ghz-n léggel+egy szobai venti a procira irányítva a biztonság kedvéért
. Szóval nagyon jófajta proci, mindenkinek ajánlom. Most egy másik q9550-et használok, ez kb 7-8 fokkal hűvösebb, de ezt az istennek sem tudom belőni. Ennél a blend lefut, mint már írtam, de hiába, mert sima netezéskor kékhalál fogad. A small fft viszont hibázik. Teljesen más beállítás kell ennek a procinak mint az előzőnek
. Ez auto-n el sem indul
. Úgy érzem meg fogok szenvedni ezzel a procival. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Szóval nagyon jófajta proci, mindenkinek ajánlom. Most egy másik q9550-et használok, ez kb 7-8 fokkal hűvösebb, de ezt az istennek sem tudom belőni. Ennél a blend lefut, mint már írtam, de hiába, mert sima netezéskor kékhalál fogad. A small fft viszont hibázik. Teljesen más beállítás kell ennek a procinak mint az előzőnek
. Ez auto-n el sem indul