Új hozzászólás Aktív témák
-
vis.p
aktív tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Szia!
Nem tűntem el csak volt egy kis gondom. Azóta megoldódott.
Az a helyzet, hogy nem csak windows problémám volt hanem, a Yana prociával eldobta a blendet bár mit állítottam, viszont small fft 2 és fél órát ment 1,33750v-on 4Ghz-n léggel+egy szobai venti a procira irányítva a biztonság kedvéért
. Szóval nagyon jófajta proci, mindenkinek ajánlom. Most egy másik q9550-et használok, ez kb 7-8 fokkal hűvösebb, de ezt az istennek sem tudom belőni. Ennél a blend lefut, mint már írtam, de hiába, mert sima netezéskor kékhalál fogad. A small fft viszont hibázik. Teljesen más beállítás kell ennek a procinak mint az előzőnek
. Ez auto-n el sem indul
. Úgy érzem meg fogok szenvedni ezzel a procival. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Szóval nagyon jófajta proci, mindenkinek ajánlom. Most egy másik q9550-et használok, ez kb 7-8 fokkal hűvösebb, de ezt az istennek sem tudom belőni. Ennél a blend lefut, mint már írtam, de hiába, mert sima netezéskor kékhalál fogad. A small fft viszont hibázik. Teljesen más beállítás kell ennek a procinak mint az előzőnek
. Ez auto-n el sem indul