- Milyen egeret válasszak?
- HDMI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Videós, mozgóképes topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cruocitae
csendes tag
Mindenki munkában/suliban van.
Én elméletileg beteg, vagyok, csak hétvégen megyek biosz-fizika-kémia versenyre, s beugrottam két óra bioszfelkészítőre, mert az idén még nem sikerült bioszórára bejutnom, a kémiatannő mindig akkorra időzítette a versenyfelkészítőket.
mod: van két elméletem. A sztori amit előadok mindenképp el kell térjen a valóságtól, sajnos.
Első: kiszedem a dobozból, s jé, göcsörtös, mint egy doboz szilvalekvár.
Második: Berakom, táp minden oké, procit is teszek, ramot, vidkarit, minden, de szarik indulni. Melyik jobb?
Az első picit irreálisabb, viszont így ha felfedeznek valamit, akkor hát én hozzá se nyúltam (nem tudom ez mennyit ment, nem hiszem, hogy túl sokat)
A második esetben meg.. az akkor jó, ha sikerült restaurálni a lapot
[Szerkesztve] -
cruocitae
csendes tag
A hátoldala néz ki furán, a backpanellel merőlegesen, a ps2 csatlakozókkal (legfelül vannak) egy magasságban. Még egy furcsaság: a lap ragad. Van a hátlapján egy halom ujjlenyomat, pedig én strictly csak a szélét fogtam (bármekkora gondot is okozott ez behelyezés közben)
mod: a lap fekete, tehát nem ugyanúgy néz ki, mint a zöldeken, amilyenjeim eddig voltak (egy zöldem is megsült, más okokból - azaz: spontán, használat közben.. hét éves használat után) A festék mintha egy egy helyen deformálódott volna, nem vagyok benne teljesen biztos, de ez szerintem égés.

[Szerkesztve] -
cruocitae
csendes tag
Megvolt.
A garancia azt mondja, hogy amennyiben a kézikönyvnek megfelelően jártam el, és nincs rajta égési nyomok, karcolások, törések (meg kénsavnyomok
) akkor költségmentesen megjavítják/kicserélik.
Nos, égésnyomok (már amennyire meg tudom állapítani) vannak.
Ha azt mondom, hogy így jött, az mennyire ehh.. hihető? -
cruocitae
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) akkor költségmentesen megjavítják/kicserélik.
Ha azt mondom, hogy így jött, az mennyire ehh.. hihető?