Új hozzászólás Aktív témák
-
Cumulus
tag
A Dual channelt én is ugy oldottam meg hogy az egyik ramot a Dimm1-be raktam a másikat a dimm3-ba!Nekem pl:.van Két zöld slot egymás mellet és két Lila egymás mellett az egyik ramot az első zöldbe raktam a másikat az első Lilába raktam és amikor bejön a Bios akkor ez van kiirva Dual channel,Liner -Mode!
vagy megnézheted az everestbe is vagy a CPU-Z-ba is!Probálgasd! 
-
Cumulus
tag
A Bios-ban 133-as FSb van irva azt felvittem 166-ra igy megy 3.66GHz-en nem merem tovább emelni mert igy is 47 fok-os.Ez nem sok?
Kiprobáltam hogy mit tud az everest ultimate editionban:Mem.Olvasás:6530MB/sec ez jó vagy rossz?
Gyári Intel hűtö van rajta rézmagos.A ramok igy mennek 400Mhz
.Amugy alap FSB-n csak333-on miért? 
-
Cumulus
tag
Sziasztok!
Szeretném én is tuningolni a procimat!Alaplapom MSI 865PE Neo2-P Platinum Edition,
Procim:Intel Celeron D 345 3.06Ghz/256/533,ram:2*256DDR400(DUAL Channel)!
Gyári Intel rézmagos hűtő van rajta!Mennyire tuningolhatnám fel a procimat?És mennyi lenne az a hőmérséklet amit meg szabad még engedni(alaplap,Cpu)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Netflix
- Reklámblokkolók topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De visszaraktam mindent a BIOS-ban defaultra mert ha huzom az FSB-t akár 1 MHZ-t is már nincs a windowsban hangkártya!Integrált van az alaplapomon és egyszerüen eltünik ez miatt!
De miért???
vagy megnézheted az everestbe is vagy a CPU-Z-ba is!Probálgasd!