Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcy7
tag
Köszi! Nekem sajna nem megy alapon annyit, így mivel szinte minden alaplap alulfeszel egy picit, a cpu z azt írja, hogy 1,504-1,520 között ''ugrál''. Megnézem majd, hogy ha visszább veszek akkor mennyire bírja ezt az fsb-t, de szerintem el sem fog indulni. Sajna nekem anno a NW sem ment alapon annyit, sőt 250-hez már 1,725v kellett, hogy stabil maradjon.
Bár lehet, hogy egy másik alaplappal jobban menne, mondjuk azt nem tudom, hogy ez mennyire függ a laptól?! Nekem egy Abit IS7-E-m van, ami már nagyon sok mindent megélt és ezért szeretem is nagyon, mert nem hiszem, hogy más lap ennyit bírt volna alattam! -
Tomcy7
tag
De jó neked, hogy láttál olyat ami alapon megy annyit! Az enyém 3Ghz-es volt és csak 3750-et ment igaz 1.725V-al de azt atomstabilan! Kb 1,5 évig használtam így a procit és semmi baja nem volt, majd eladtam
!
Intel procik 2 tized V-t simán bírnak pluszba!
Tényleg tudja véletlenül valaki, hogy a 2,8-as prescottnak mennyi az alapfesze, nálam most asszem 1,5-1,52V körül van?! -
Tomcy7
tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a procimat meg szeretném izzasztani, de nincs hozzá progim! Tudtok valami olyan progit ami csak a procit gyilkolja a vga-t nem? Ha igen akkor 1-2 linket megköszönnyék!
A procim: [link]
Nem nagyon tudom, ezeket a steppinges dolgokat, ha valaki tudna erre mondani valamit tunongolhatóság terén, azt is megköszönném! Konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy ez a széria kiemelkedő tuningpotenciállal rendelkezik vagy csak sima mezei, vagy =0-val?!
Még annyi, hogy egy GlacialTech Turbine 4500-al hűtöm és alapból terhelés nélkül ha minden venti min-en megy(zárt házban) úgy 48-49 fokos(max fordulaton kb 3-4 fokkal hidegebb). Ez normális hőfok vagy túl magas? A proci a képen szereplő értékeken megy.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windowsos tablet topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!