- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
agarkutya
csendes tag
válasz
kriszbon
üzenetére
Köszi.Így világos miről van szó,csak nem tudom hol tudom ki és bekapcsolni.Párszor már elolvastam ennek a topicnak az elejét,de az én lapom biosában nem egészen olyan nállítási lehetőségek vannak mint amiket leírtak.Asus P5K lapom van,valakinek van ilyen laplya??Hátha tudna segíteni.Köszi.
-
agarkutya
csendes tag
Köszi az infót.Igazából még nem tuningoltam,de szeretnék egyenlőre olvasgatok infót gyüjtök,hogy hogyan is kezdjek neki.Ha már itt tartunk mi az a HT?Gondolom valaminek a rövidítése,de minek?
-
agarkutya
csendes tag
Tuningolt már valaki ilyen procit?
-
agarkutya
csendes tag
Hali.Ez a topic meghalt?
-
agarkutya
csendes tag
Sziasztok.Érdeklődnék,tuning szempontjából mennyire számít milyen rendszer van a gépen?Nekem asus p5k alaplapom van intel pentium 3.2 Ghz prescot procim.Jelenleg windows 7 van rajta.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest