- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az időzítést By Spd-n kell hagyni, ha ramot is akarod húzni, aztán a végén állítgatni esetleg, de ha úgy csinálod mint pl én, hogy 250-nél a ramot 400-ra teszem(ekkor 5:4 az arány) akkor vissza is rakhatod a gyári időzítésre, sőt próbálhatsz akár picit alacsonyabbat is, szintén kísérletezni kell sokat.
Ja, most nézem csak, hogy DDR2-eseid vannak, akkor természetesen nem a 400-hoz kell igazodni, hanem a default frekihez, vagyis ha 533-asok, akkor azt az értéket vedd figyelembe ott, ahol 400-akat írtam, ha több, akkor meg azt.
(Nekem DDR1 és 400)
Igen, kb 215 fölött ezt csinálják bizonyos Asus lapok, hogy resetnél, illetve restartnál kikapcsolnak mindent, majd úgy indulnak el újra. De azt még senki nem tudta megmondani miért van ez így, tudomásul kell venni, kárt nemigen okoz, tehát majd megszokod.
mycso: igen, az enyém is olyan, hogy ha emeled az FSB-t, akkor a DRAM Frequency értékeit az alapján korrigálja, és mivel nem az aránypárt, vagyis a x:y értéket mutatja, logikusabb is, hogy azt látod, hogy milyen frekin fog menni úgy a ram, nem pedig az alapórajelből képzett értékeket. Tehát dinamikusan változik, nekem 210-es FSB-nél pl. 350/420/... -ből lehet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nekem DDR1 és 400)