Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
válasz
Qkackca
üzenetére
semmi gond nem merült fel a lapcserénél...zalman paszta van rajta (nem ezüst) ami a videókari zalman AlCu700jához járt
bios most nem tudom melyik a legfrisebb..én jan végén feb elején cseréltem el..akkor a legújabb volt rajta
PC Probe 2 vel az a bajom hogy minden beállítás után dobni kell egy restratot
bezzeg a giga tunning center..hmmhmm....itt még javúlhatna az asus kicsit
everesttel nem tudom mennyire éri meg megpróbálni az újabbat..mert igazából minden hőfokmérő ami be tudta azonosítani a sensort kb ugyanazt mérte minimális szórással...
abba már nagyjából belenyugodtam hogy fölémér a lap...csak az a bajom hogy nem tudom mennyivel, mivel digi mérőm nincs és sztem ismerősi körben sem mászkál senki lézeres hőmérővel
szóval ha valakinek van P5B Deluxe Wifi lapja D930 as procival és dobna nekem pár hőértéket azt megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest