Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
frame>24
üzenetére
A megoldas a kovetkezo volt (ejszaka nekialltam agyalni, mi lehet a gond): Van az Abit alaplap biosaban egy ilyesmi menu hogy: CPU default load error: enabled/disabled, vagy valami hasonlo
ha ezt Enabled re rakod, akkor ha valaki hozzanyul, es elallitja, autoban visszarakja a beallitasokat, es kidob egy uzenetet bootolaskor, hogy valaki elallitotta az ertekeket. Ha ezt disabled be rakod, akkor csak siman nem indul el.
Amikor eloszor probaltam allitani az FSB t, nyomtam egy pgdownt (vagy nem tom mar mi a laptetoje) es automatikusan a kov ertekre ugrott (ami 133MHZ es lepcso), es nem 1 -esevel lepett. Namost 18*133 az mar eleg sok, ezzel nem volt hajlando elindulni, hanem visszallitotta az ertekeket defaultra. Ugye ugyanezt csinalja akkor is ha a szorzot allitod le vagy fel, de akkor azert, mert szorzozaras. Summa, summarum, a ket hibajelenseg megegyezik, de teljesen mas a forrasa. Most hogy rajottem, kikapcsoltam ezt az opciot, es emelgettem az FSB t, szepen ment fel a ram feszkoja is, meg a procie is. Olyan 2070/460 MHZ nel hagytam abba, meg jatszom vele, aztan meglassuk mennyit bir
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Android Autót minden mobilra!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest