Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• domi007

őstag

válasz Pee-Tee #856 üzenetére

Hi,
    Én most vettem egy Tt big typhoon, és csak jókat tuok róla mondani. Átlagosan 40 fokos a prescott magos cerka d-m, de ugyanezt a hőt tartja akár 3,7GHz-nél is. Naon jó!!!
    Más:
    mostmár eltökélten indultam el fölfelé, amint látjátok, 3,7GHz volt eddig. Ekkor már voltak win gondok, lejjebb mentem, de a 3d Mark 2000 így is kifagyott. Ekkor még lejjebb mentem, közben azért adtam, neki feszt is, így szinte jó lett, de ekkor érdekes dolog történt:
    3d Mark közben egyszerűen bejött egy kék képernyő, de nem írt ki semmit(tehát vmi kékhalál szerű cucc), azonban ilyen fehéres szürkés, megtört csíkok mentek keresztbe rajta(talán szöveg lett volna?)...nem tom mi ez, talán vga hiba :F , pedig az agp fix.
    Aztán:
    A régi probléma megszűnt(nincs kép) egyébként codegen 350W-os a táp, a házzal együtt jött.
    Van azonban egy naon érdekes, win problémám(ha ez túl off topic, akkor irányítsatok át lécci):
    Még a tuning előtt történt, hogy egyszerűen eltűnt a vezérlőpultból a hely lan kapcsolat.
    Kissé idefges lettem, mert a netet hubon keresztül kapom, és ha nincs kapcsolat, nincs net.
    így is volt: nem volt net....
    Azonban hiába probálnám visszahozni új kapcsolat létrehozása, stb. nem lehet, mert az ilyen kapcsolatot a win automatikusan hozza létre, a hálókártyát felismervén... :C Természetesen a hálókártyával minden OK, csak éppen nincs kapcsolat..Erre nem tudtok vmi megoldást?
    THX!!
    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák