Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi00
tag
válasz
Evilangel
üzenetére
Persze érdemes költeni mert olcsón kijövök szerintem
Ez a gép a fulújításokból maradt, mindig vettem újat a gépbe és ezeket félreraktam, és kialakult egy szupererős 4 magos config, majd most összeraktam ezt a gépet, vettem bele 8 ezerért egy videókártyát és a legtöbb játékot simán viszi meglepődésemre. Főleg a ram és a proci ami kevés, a videókari se egy 100-as de az még bírja is a játékot... 10 ezerért tudok szerezni 2x1gb ddr-es memót, valamint 10 körül megy egy p4 3,4-es proci, a videókari most ráér egyenlőre... A mostaniakat max 10-ért eladom legjobb esetben és 10 ezerből lessz egy jó gépem ha minden így történik 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPad Smart Keyboard
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a gép a fulújításokból maradt, mindig vettem újat a gépbe és ezeket félreraktam, és kialakult egy szupererős 4 magos config, majd most összeraktam ezt a gépet, vettem bele 8 ezerért egy videókártyát és a legtöbb játékot simán viszi meglepődésemre. Főleg a ram és a proci ami kevés, a videókari se egy 100-as de az még bírja is a játékot... 10 ezerért tudok szerezni 2x1gb ddr-es memót, valamint 10 körül megy egy p4 3,4-es proci, a videókari most ráér egyenlőre... A mostaniakat max 10-ért eladom legjobb esetben és 10 ezerből lessz egy jó gépem ha minden így történik