Hirdetés

Aktív témák

• -Devil-

aktív tag

válasz janati #57 üzenetére

Édes istenem! Hogy lehet valaki ennyire csőlátó? :( :O

Most nyáron volt szerencsém többféle P4/P4 Celeron illetve AMD-s konfighoz, direkt megnéztem, ''ki mit tud''. Volt 1.7-es, 2.0-ás celeron, 2.0-ás, 2.4-es P4 (533 FSB, volt 800-as is, csak arra nem tudtam időt szakítani sajnos :O ), volt 1.3-as Thunderbird, 1700+ Palomino, 2500+ Barton. Ti4200-8X 128MB videókártyák voltak bennük. A 2.4-es P4 és a 2500+ -os AMD-k kb. 10-12000 pont között voltak 3DMark 2001SE-vel tesztelve. A Celeronok meg valami iszonyat. Az 1333-as Thunderbird gépem képes volt szétverni mind a kettőt (Az enyém SDRAM-os, azok DDR-esek voltak, az enyém AGP4X, azok AGP8X. Csak akkor kapott ki az én gépem a 2.0-ás celerontól, ha dual DDR-t raktam mellé.

A Tomshardvert meg felejtsd el a pokolba! Kamu tesztekkel etetik a jónépet. Emlékeztek még az AMD-leégetős videóra? Hogy a P4 lelassul! Egy nagy büdös nemmondommit! Kipróbáltuk mi is, 85-90 fok környékén kapcsolt ki (setup-ban néztük, utána játék közben), semmi belassulás, csak lekapcsolt. Nem kell elhinni minden hülyeséget.

Aktív témák