Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Male
nagyúr
A logo nem igazán zavar, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele (régebben időnként lecseréltem a sajátomra, de ha napi több filmet kell megcsinálni, akkor nem szoktam vele foglalkozni - főleg ha elég igénytelennek készül a film, pl aki azt mondja, hogy egy 3 órás film lehetőleg férjen fel egy CDre, és még legyen mellette egy pár dolog.)
A VHS filter nem csak akkor kell, ha kazettáról veszem át a filmet? Eddig nem használtam ezt, mert egyből a TV-ből szoktam felvenni, hogy a kazetta ne rontsa a minőséget. A TV adás meg nem szokott zajos lenni az RTL-en meg a Viasat-on, csak a tv2-őn, de onnan viszonylag keveset veszek föl. Időnként mintha nem váltottsorosban adnának a tv2-őn és az RTL-en, ezt te is észrevetted? Pl a Féktelenül2-ő nem volt váltottsoros, igaz kicsit homályosabb volt a kép, viszont nem kellett deinterlace filter, és így jobb let a végeredmény. Rászokhatnának erre a TV társaságok.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest