- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Male
nagyúr
A logo nem igazán zavar, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele (régebben időnként lecseréltem a sajátomra, de ha napi több filmet kell megcsinálni, akkor nem szoktam vele foglalkozni - főleg ha elég igénytelennek készül a film, pl aki azt mondja, hogy egy 3 órás film lehetőleg férjen fel egy CDre, és még legyen mellette egy pár dolog.)
A VHS filter nem csak akkor kell, ha kazettáról veszem át a filmet? Eddig nem használtam ezt, mert egyből a TV-ből szoktam felvenni, hogy a kazetta ne rontsa a minőséget. A TV adás meg nem szokott zajos lenni az RTL-en meg a Viasat-on, csak a tv2-őn, de onnan viszonylag keveset veszek föl. Időnként mintha nem váltottsorosban adnának a tv2-őn és az RTL-en, ezt te is észrevetted? Pl a Féktelenül2-ő nem volt váltottsoros, igaz kicsit homályosabb volt a kép, viszont nem kellett deinterlace filter, és így jobb let a végeredmény. Rászokhatnának erre a TV társaságok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest