Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ez a minimum rendszerigény. Tehát 100%, hogy szaggatni fog mindegyik kártyával. Úgyhogy ezt itt be is fejezhetjük, hagyjuk, hogy egy erre járó mod zárja a topicot. A topicnyitó kolléga, ha akar akkor a linkelt topicok valamelyikében érdeklődhet tovább.
#9: Nálam meg 9600XT-vel, 2.4GHz Celeronnal, és 640mega RAM-al szaggatott.
Mindegy, X1950Pro-val már meg sem szólal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
Szerintem arra az egész gépre felesleges már költeni, mert nem kifizetődő.

''főleg, hogy sim2 még csak nem is követeli a dx9-t''
Ezt honnan veszed? Akkor nálam miért szaggatott ezerrel 9600XT-n?
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
Ha nem képregényben szeretné futtatni a Sims 2-őt, akkor nem túlzás... Mondjuk még azzal is szaggat.
-
C4mp3r
addikt
Szia!
Sajnos a processzor elég gyenge, így egy ''jobb'' VGA-t nem érdemes venni. Meg hát RAM-ot is kéne bővíteni, mert az a 256mega is gyengusz a Sims2-höz. Én azt ajánlom, hogy vegyél még 256mega RAM-ot, és utána VGA-t. VGA-ból én egy 9600XT-t vagy sima 9600-at tudnék oda elképzelni, de ott már komolyan lejjebb kell venni a grafikából. Minimális követelmény, hogy az alaplapon 4X-es AGP legyen.
u.i.: A kérdésedet feltehetted volna itt is: [link] vagy itt: [link]. Legközelebb kérlek használd a keresőt, amint azt az Alapelvek is javasolja.
([link])
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindegy, X1950Pro-val már meg sem szólal. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(