Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daemon21x

csendes tag

válasz lionINzion #38 üzenetére

Sziasztok!

Nekem egy Ozaki B5-m van! Hangzásával meg vagyok elégedve, az alap zaj viszont picit zavaró tud lenni, de pl nekem csak bekapcsolt állapotban jelentkezik a búgás a sub-ban, meg a két frontban. Ez ilyen, ezt kell szeretni. A zajt a DC szint vezérelt volume kontrol okozza. A nagyobbakban már ez külön le van választva és egy másik IC csinálja.
    Amúgy nagyon fontos, hogy a BASS redirectiont kb 150 Hz-re állíts a hangártya kimenetén, mivel a front sugárzók onnan indulnak. Ha hagyod 100 Hz-s alap beállításon, vagy felhúzod 200 Hz-re akkor valahol lesz egy 50 Hz-s lyukad. Ami néha elég rossz hangzást ad a mélyeknél, egyesek ezt még akár torzításnak is hallhatják. És szépen belőd a hangerőket a többihez képest. A mélynyomó ugye majd' 5x akkora teljesítményű mint a többi. És ha nem középen ülsz, akkor ugye ne felejtsd el a ahoz viszonyítva beállítani a frontok hangerejét, és rear-t ugyan így.

No, szerintem jól szól, és nem kell max hangerő, mert a lényeg, hogy van dinamika a mélyekben, és tiszták a magasok!

Noh.. ennyi voltam!

Új hozzászólás Aktív témák