Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Úgy látszik nem túl kelendő a saját felhő

Már hónapok óta tervezem, hogy építek sajátot, pár hete a saját home serverem is elkészült, így megnyílt az út. Egyelőre még egy független virtuális gépre tettem csak fel, hogy teszteljek, de egy kérdés felmerül.
Alapvető célom, hogy neten keresztül elérjek nagyon sok fájlomat. Főleg képek (családlátogatáshoz ne kelljen előtte válogatni/másolgatni), munka miatti adatok (nonsensible adatok, ami kritikus, arra ennél jobban vigyázok). A gépben van 1 ssd (rendszer), meg 3 hdd. Az egyiken vannak mappázva a szükséges adatok. Feltelepítettem az owncloud-ot, defaultként meghagytam a /var/www/owncloud/data mappát. Ide létrehozta az admin mappát, bele meg a pár sample adatot. Ez eddig tökéletes. Nem túrtam még szét a dokumentációt, meg a működést sem (bár attól sem zárkózom el, csak akkor nincs auto-update). A kérdésem, hogy hogyan tudnék több, teljesen más helyen levő fájlokat behivatkozni, hogy listázza azokat is? Egy nagyon bátortalan softlinket megpróbáltam, de az nem jött be

Új hozzászólás Aktív témák
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- Fejhallgatós találkozó
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Proxmox VE
- Kés topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest