- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Milka 78 #3392 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond, szerintem jo resze abbol akad hogy nem ertenek hozza vagy rossz elvarasokkal allnak neki a temanak, nem neznek utana.
Nem kiforrott platform, teljesen uj, szoval itt vannak gyermekbetegsegek, majd 1-2 rev utan eltunnek, amikor Intel behozta a sajat vackait azok is igy indultak, aztan szepen lepolirozgattak idovel generaciorol generaciora es ennyi, ma mar nincs sok gond, meg van egy csomo mernokuk es tapasztalatuk, tudnak gyorsan reagalni.
NV ugyanez mar jo ideje, kicsit csiszolnak rajta, beleraknak par dolgok, kiteszteleik es kesz is van.
AMD meg... hagyjuk. Csak hozzak a vilagmegvalto dolgaikat, mindig ujjat ahelyett hogy lecsiszonak vegre jol egyszer. Mindegy, en elvagyok vele, ha megunom epitek majd egy masikat.
Azert amikor a 3-ik memoria parost kuldtem vissza nem voltam boldog, kellett neki 3-4 honap hogy a mostani jol menjen.
Mondjuk ha ezt a hofokos cuccot megcsinaljak akkor jo lesz a motyo. TR rev 2 erdekele majd, de azt mar Kanadaban, addig nem piszkalom ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Drón topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...