Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#35434496 #4197 üzenetére
Lehet pont azert, a sok pia hatassal van a libidora is, lehet ramarkolt a csaj, aztan meglatta hogy ebbol nem lesz latin lover - aka nyaligator, igy fakepnel hagyta
-
törölt tag
válasz
#35434496 #4193 üzenetére
Oke, a vesztes is kapjon legalabb 1 millio penzt, akkor megeri osszeveretni magamat
Fel ev felkeszules minimum, a masodik honaptol Harlem-ben, Rioban fogok edzeni az utcakon
Ha azt tulelem, akkor a 4-6. honapban Latin bortonokben folytatom az edzeseket
Aztan johet a meccs, a nyertesnek jar 10 millio penz, igyis-ugyis milliomos leszek
-
törölt tag
Hüllő!
utoljára bejelentkezve
2017-10-08 22:43
utolsó feltűnés
2017-10-08 22:43Szerintem összefosta magát az RX VEGA cucca.
-
törölt tag
Milka alias Bélám össze vissza ajánl minden féle deszkát rizsa alá, pedig nem látott rizsa procit még képről sem. VISZLÁT van Te FALU!
-
törölt tag
Na hol van már a Sapphire Vapor X Vega 64 Nitro+++???
-
Na bazz, 2018 augusztusában Navi megjelenés?
Hova? Minek?
580 nincs, csak irreális áron...
Vega 64 drága, de az még csak hagyján, de félkész is egyelőre...
Customok sehol, és a refek ára is felfelé megy...Innen üzenem Lisának, hogy egy sima - működő- készletekben gazdag hónapot próbáljanak már meg prezentálni...
No offense, de ez már tényleg gáz...
-
törölt tag
Tailor! Persze, hogy oda viszem de a szélesítés Milka fullos matraca miatt kell. Úgy megfoltozta a Bélám, hogy nem lehet leereszteni.
-
Erdei88
veterán
hupszi: Wonderdriver™
-
stoon
addikt
válasz
guftabi96 #4154 üzenetére
konzol orientált lett az irányítás, a repülés valami szörnyű , katasztrófa! a gyalog még ugy ahogy elmegy ! sajna a pc egyre jobban kiszorul a gémpiacról , helyette lesznek kacat konzolok tömkelege! a nyaka nyúlt volna meg annak aki először kitalálta a konzolt!
(#4152) rupsz : szerintem én is várok azért egy jó kis akcióig!
-
törölt tag
Kajaszünet.[link]
-
stoon
addikt
-
törölt tag
Mindenki banánozza be magát a munkahelyére. Aki Boss mint a hüllő annak még lehet aludni.
-
törölt tag
Vörösbor+ MILF
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez a fap fap.
-
stoon
addikt
jó reggelt !pléjersz itt a személyid!
-
törölt tag
válasz
Milka 78 #4136 üzenetére
Hat en nem nagyon ismerem ezeket a mokolos dolgokat. EK blokk megvan, Morpheusbol a II-esre mondtak hogy az felmegy, ennyit tudok en is. Customok a fene sem tudja mikor lesznek.
Amugy a jatekok alatt a GPU eleg jol be tud melegedni, 56-59C-n is lattam am vizezve ami eleg combos, a viz mondjuk 38C korul megall, most allitgatom be az Aquaero-t hozza, meg a haz ventikhez varom a splittert aztan kesz van minden
Van egy gyanum h van valahol meg egy legbuborekom, majd meglotyogtetem meg a gepet valamelyik nap hatha jon meg ki a radibol.
-
Milka 78
nagyúr
Köszi Urak!
Ez akkor több téren is bukó.Matricával már égtem meg,így azt tuti nem cseszegetem.Nekem max a LC-s Vega marad.Ha valami PH-s árus beárazná 200k-ra akkor még el is gondolkodnék rajta (170-ért volt ref). -
válasz
Milka 78 #4133 üzenetére
Egy morpheus 2 telepítést talaáltam én is csak, viszont ami lényegesebb, hogy a pdf táblázatában szerepel a fury furat távolsaga is, ami 64x64mm. A lényeg, hogy a morph 2 felrakható vegára, míg a morph 1 nem, mert azon nincs ilyen furattáv.
Ergó szerintem ez is 64x64-es, de hupszi biztosabbat mond majd. -
Milka 78
nagyúr
válasz
#45997568 #4131 üzenetére
Nem emlékszel mennyi a furattávolság a Vegánál?
A mostani kompaktom felmegy a 290/390-re és 58,4 * 58.4mm; 53,3 * 53.3mm; furattávokat tud kezelni.
Valamit olvastam "pipifalván" is,hogy a vrm-et rövidre tudom zárni,el kéne fürészelni a bordákat.Ez csak Vega sajátosság?Mert eddig mind a 290-en,mind a Ti-n 3db nagyobb bordával volt megoldva ez és nem kellett fűrészelgetni.Nyers,festetlen alu bordák,sima kétoldalas szallaggla rögzítve.
Kompaktos Vegát kb lehúzásnak érzem,de ha felmenne a vizimottyom rá akár még érdekes is lehetne.Ezen felül még mindíg nem vágom,hogy van e csavar matrica a Giga refeken (én nem láttam a fotókon,mig a más gyártmányokon igen),de a Hüllő azt mondta minden refen van.
Azt tudom,hogy a TI-re felmegy cuppra. -
Erdei88
veterán
Ezért járok ide, hogy tanulhassak a nagyoktól
-
törölt tag
-
Erdei88
veterán
Brékó! Kezdek süllyedni
-
Erdei88
veterán
Brékó! Elindultam az italozás felé!
-
stoon
addikt
téjlor ,ez a sztrádát te szántottad?
-
-
Róluk nem tud valaki valamit?
-
Milka 78
nagyúr
Vettem egy új kuckót! -
stoon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest