- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Abu szénné égeti magát nv off-ba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #35434496 #5795 üzenetére
Milka ide sem jar mar fel, uh a vasarlok is elfordultak tole a boltban, 1/3 aron ment ma a Morrisonsban Vettem 2-t, ha mar ekkora akcio
Ugyanitt veteleztem szorp-ot, most volt egy jo akcio, meg tart ha valaki itt szompojog es figyel, 1.5L-es Horologist, Savignon Blanc 10£ Vettem 2-t biztos ami tuti, este bugyborekolas lesz
-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
válasz Erdei88 #5780 üzenetére
Nincs kituzott idopont, en minden nap iszok Dec 14-en megyek lovoldozni ide, utana szabad vagyok, pl
-
Erdei88
veterán
Hétfőn szabadságon leszek
Hupszi te mikorra tűzted ki az italozás időpontját?
-
törölt tag
En nem vartam, Carpe Diem! Egyszer basztam ra az "eljunk a maval", azota javitottam a hibamat es vettem Vega-t
Csak a 40-es mapokon mentem eddig, nincs valami sok idom szerencsere
Ma hazafele megyek tankolni, bor meg cider tuti lesz, talan kis buza sor, mas hirtelen nem jut az eszembe, otletek
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
(#5763) Erdei88: de Ő egyedül tartja itt a frontot! szemben veletek !!! légy férfi álj át a sötét/piros oldara és támogasd hupszit még ha zöld vérű vagy akkor is ! hupszi friend and you too ..........na ehez tartsátok magatok!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
tessék szépem milfeket linkelgetni, mert belinkelem a tornyot+kibanánozok minden szakmai mukit aki itt "marakodik" nem az erre való topikban! nem értem tt is miért ide jön flémelni amikor annak van saját topikja szegény hupszi meg mindjárt sírva fakad örömében/bánatában az értetlenségen !jó lenne ha ezt a sima "vérszívó"topikot inkább arra használnánk amire megteremtették!
OFFOLNI!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Erdei88 #5760 üzenetére
Itt van a valasz, NV le van maradva jocskan Varjuk Nem baj, ha jatekra vennek csak kartyat, talan vennek egy Ti-t most, am mivel ennel tobbre vagyom, vettem AMD-t
Intel dVGA-ra leszek kivancsi ha lesz, ha jo lesz akkor lesz hozza tuti open source driver is, az akkor erdekelni fog nagyon, akar meg Intel-Intel gepem is lehet ha a provcik is jok lesznek vegre.
-
törölt tag
Hupszi ez nem up tooooo ez simán erőből kettéhugyozás.
R.I.P AMD R.I.P RX Vega 64 és egy UBER VISZLÁT a falu hupszinak. -
törölt tag
válasz tailor74 #5751 üzenetére
Egy jatekert amit kb 10-en jatszanak PC-n a PH - rol?
Erdekes modon itt is up to van, de a sok debil benyalta hogy az annyi tenylegesen, x% boost, 1 jatek alatt, talan, az up to reszet nem vettek eszre No comment
Az ertem en hogy valaki hulye de mindig meglepodok mennyire
Tyomax, guru3d utan most tup az uj
-
törölt tag
Te figyi hupszi! A zöldek készítettek egy kettéhugyozza drivert.
Ha ez igaz akkor még a 1070 is kettéhugyozza a Vega 64-et.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #45997568 #5741 üzenetére
A Titan Xpnél nem kapacitást találtak,hanem bekapcsoltak néhány prof. ficsört.... [link] Gondolom az eszedbe sem jutott,hogy a driver most lett kész... Nvnek nem kell startégia egy ilyen amd mellett,amugy nem tudom miért a Titan Xpvel takarózol folyton amikor se olyanod nem volt,se nem tervezel venni.Nyugodtan sepregethetnél az AMDnél is,hiszen ök ugyanezt jóval drágábban adják,még lehet kapni a radeon proból ami drágább volt mint a TitanX [link],most pedig itt van neked a még drágább Vega FE [link],ne is szánj erre több idöt,maradj buta.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Vs-be külön köszönet az aljas gané hupszinak!
-
törölt tag
válasz zovifapp111 #5744 üzenetére
Mucsika Holnap megyek is es feltoltom a szorp keszletet, jon a tel
Ideges ember nincs csak bolond, mindig ezt mondta az apam, igaza is volt
-
Erdei88
veterán
EZ a száraz November nagyon megvisel
-
törölt tag
Te figyi, Titan Xp-nel is te linkelted hogy "talalt" nv hirtelen egy kis kapacitast amint kijott a Vega, szerinted most is "veletlen talaltak" meg ezt Ha igen akkor nagy gondok vannak ott.
NV jol epiti fel ezt a strategiajat mar jo par eve, mindig talal annyi "pluszt" amivel picit a konkurencia ele tud kerulni, ezt mar reg fel kellett volna ismerni, bar ezek szerint nem sikerult. Elejen visszafogja picit, amikor kell, kienged egy kicsit. Pascalnal vagott Titan, "teljes" Titan meg Ti, ugyanaz a chip! Azt eladtak 3X
Nem szamit, azt hiszel amit akarsz, nem relevans, eleg sokaknak el lehet adni ezt a fajta porhintest, engem
meg nem erdekel.Mar most is tobb idot szantam faszveresre mint megerte volna. Maradj alomvilagban hamupipoke, nekem boven eleg a realitas, szar eleg sokszor, de legalabb nem kabitom magamat.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #45997568 #5739 üzenetére
Ja értem,ha az nV talál 30%ot az azért van mert visszafogták a vasat,ha az AMD akkor az RTG dolgozik éjjel nappal...haters gonna hate.....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Azt a szart dobd a kukaba, nekem van egy jo kartyam
Az hogy a szokasos mocskos hozzaallasukat ugy adjak el mint je, talaltunk 50%-ot nem pedig direkt visszafogtuk eddig es ezt meg el is hiszitek, hat na, mondjam vagy mutassam
Titan Xp-vel is tortent hasonlo nem is olyan regen, szoval Nv is meg ez a mocsok fonoke is elmegy az anyja picsajaba, sztem
[ Szerkesztve ]
-
-
stoon
addikt
válasz zovifapp111 #5735 üzenetére
nem tud mert a tej is megromlott szegénynek a rossz táptól!
-
törölt tag
Ja, playerst betamadtak vs-ben, gyertek, en mar segitek neki
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #5724 üzenetére
Az én elvárásaim monumentálisak,mármár horribilisek aminek kizárt,hogy megfeleljen bárki is!Olyan ez mint f@c nélkül b@cni...esélytelen,mert csak maszatolás,máncsolás lesz belőle és a végeredmény erősen kétséges
-
addikt
Most láttam a tv-ben, hogy ha meghitt, szeretet teljes karácsonyt szeretne a család, akkor MILKA!
Hangosan felröhögtem...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
stoon
addikt
hupszika milyen volt a 9. rész!? kicsumázták a klingon hajót
-
-
addikt
Fiatalabbaknak - szerda, csütörtök, péntek
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
G.Skill Trident Z RGB DIMM 16 GB DDR4-4266 Kit (F4-4266C19D-16GTZR)
Kertészkedtem. -
Milka 78
nagyúr
Hallod kapcsold már ki a blokkólódat,mert szarban a haza!
Vagy használj te is Tor-t az olyan mintha nonstop radarszint alatt repülnél[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Milkaához vittem volna egy rollert fényezni de elfogyott a gitt.
Ui: akarom mondani "ohne gitt"[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Holnap már péntek, végre
-
Erdei88
veterán
Kldeném midnenkinek
Rihanna - Workplayersnek:
Feder - Goodbye -
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #5705 üzenetére
Az új tag ovodás,iskolás,szakmunkás,házibulis,piálós,tudatmódosítós,munkatárs és sorstárs, egyszóval drága barátom.Amúgy valóban 10 méterre van tőlem,ráadásul együtt kajálunk,tehát úgy ketté fogom hugyozni,hogy a power gombot sem fogja felismerni!
zovipa : Úgy fogsz kalapálni mint a kisangyal,mert elfogyott a gitt,ha lenne akkor sem használnám und el is felejtettem használni,ergo úgy kell kikalapálni,spotterelni,vágni és heggeszteni,mángorolni,heftölni és svenkolni,mert max festéket tudok rárakni,ohne gitt,ohne filler,ohne minden!
Ölel szerető barátod,Béla a festő! -
törölt tag
válasz zovifapp111 #5701 üzenetére
"Nincs tűzoltó Szem, sem bob az építész,"
-
zovifapp111
senior tag
Szóval a kisfiam, Ádám, elment aludni, így újra Apáé a gép Nincs tűzoltó Szem, sem bob az építész, sem semmi, csak APA ÉS A GÉP
Alig vártam, hogy linkelhessem Ferit, és ahogy újra és újra megnézem, felszakadnak a régi sebek[ Szerkesztve ]
Alig várom a tavaszi zöldelést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett