Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
tailor74 #25594 üzenetére
Anno a GTA V is megfektette az akkor VGA-kat.... még korábban a Crysis is...
Mind a két címnek a maga korában elég jó-szép és részletes grafikája volt. Meg persze van még most is. A Crysis ugye fogalom lett ha hardver-gép teljesítményéről volt szó, hogy fut-e rajta és hogy hány FPS-el.
A Rockstar saját grafikusmotorjában meg van a lehetőség, hogy elég részletesen beállítsd a grafikát. Így szerencsére elég jól lehet paraméterezni a birtokodban lévő hardverhez mérten milyen felbontás mellett milyen részletességgel és hány FPS-el fusson a játék.
A GTA V tapasztalatomból kiindulva ami miatt cserélgettem a hardvert 2014/2015-től kezdve:
i5 4460 + GTX 760 OC (1080p@60Hz)
i7 4790K@4,7GHz + 760 OC, 1070 OC, 1050 Ti OC, 1080 Ti OC (1080p@60 -> 1440p@165Hz)
i9 9900K@5,1GHz + 1080 Ti OC (1440p@165Hz)arra jutottam, hogy a Post FX quality (bloom, depth of field (DOF), motion blur, and HDR (high-dynamic range lighting)), Grass quality, Anisotropic filtering beállítások azok amit sokat esznek.
Már a 4790K+GTX 760-nál olyan beállításokat kellett használom amivel a minimum FPS 45-48 körül mozgott. De sikerült beállítanom. Jól nézett ki a játék, jó FPS-el futott és élveztem minden percét a grafikán felül amit az 1138 óra alatt raktam bele.
A grafikára visszatérve van egy külön Advanced Graphics rész is. Azt én egyedül a GTX 1080 Ti-nél állítottam be.
De ott vigyázni kell, mert ott van egy beállítás a Resolution scale ami felskálázza és ezt sokan benézték. Aztán nem értették miért akad a játék vagy fut játszhatatlanul...
Most itt a Red Dead Redemption 2-nél még több beállítást hoztak amivel még jobban be lehet állítani a grafikát és a kívánt FPS-t adott felbontás mellett.
Viszont itt nem szedték külön a Advanced Graphics részt, hanem folytatólagosan jön a sima-mezei grafikai beállításokon felül. Így meg van a szuper lehetősége annak hogy gépgyilkos beállításokat használjanak a "b@sszunk mindent ultrára" elvet követő emberkék... pedig ha pár beállítást visszavennének akkor nem lenne baj.
Én mivel Steam-re fogom megvenni így sajnos csak akkor fogok tudni majd tesztelni a grafikát illetően.
De szerintem nagy eséllyel a recsegők többsége értelmetlenül lőtte be a grafikát és nem a birtokában lévő hardvernek megfelelően.
-
Elég jó lett az RDR2 pc-n.. FHD-ban megvan akár a 80 fps is ultrán 400k-s vga-val.
UHD-t meg hagyjuk is...
-
-
Milka 78
nagyúr
Jó reggelt!
-
-
Hublot
őstag
Reggelt.
-
Reggelt!
Szépen telik a hét, már hétfő van. -
stoon
addikt
Reggelt
-
VTom
veterán
Jóccakát!
-
Hublot
őstag
-
stoon
addikt
-
Hublot
őstag
Mindenki totál elázva alszik? Gané brigád!
-
Hublot
őstag
-
Hublot
őstag
-
Hublot
őstag
Reggelt.
-
kANNÁk...
-
-
Hublot
őstag
Reggelt.
-
stoon
addikt
reggelt!
-
Voltam Playersnél kávézni... De csak chips volt, meg valami 9900KS-ről magyarázott...
-
Hublot
őstag
válasz
ScomComputer #25532 üzenetére
9700kF mindenre IS elég.
-
Hublot
őstag
válasz
ScomComputer #25530 üzenetére
Pedig egy rakás szar IS meg AMD IS!
-
Puma K
nagyúr
válasz
Erdei88 #25517 üzenetére
Korábban volt 2db RTX Titan V hirdetve az aprón, ahol szintén azt írta az eladó, hogy ha nem viszik el őket, akkor kalapáccsal fogja szétverni egy videó keretén belül az egyiket ami nézettség után hozhat annyit mint ami a kártya újkori ára. A másikat meg megtartja.
Nv féle ára: $2.499 (~740k Ft)
Adott aprós hirdetésben: 600k Ft / dbEzen most elgondolkodtam. Ennyit megér
-
Erdei88
veterán
"
Ez a kártya egy katasztrófa úgy ahogy van. Gyárilag rosszul volt benne a hővezető lap, kilógott belőle szóval mielőtt egyáltalán a gépbe raktam nekem kellett helyre tenni. Csak akkor volt hajlandó jelet adni a monitornak miután minden egyéb pcie cuccot kiszedtem és frissítettem az alaplap biost de azután is néha elmegy a kép és újra kell indítani a gépet, de aggodalomra semmi ok a gyártó tud a kompatibilitási problémákról és dolgozik a megoldáson már vagy három hónapja. Miután több nap után működésre bírtam kiderült hogy a driverekkel is rengeteg gond van. Aztán kijött egy új bios frissítés amit azonnal felraktam hátha segít és azóta egyáltalán nincs kép, de én a biost nem fogom visszaállítani végeztem. Persze a boltba vissza nem vihetem mert a 14 nap eltelt és a hardver hibátlan. 10 éve volt utoljára amd kártyám és hogy soha a büdös életben nem veszek még egyet az is biztos.
A boltban 180 volt. 138 ra van még szükségem, hogy vegyek egy jobb nvidia kártyát ezért ennyi az ára de csak a következő fizuig eladó utána leveszem a hirdetést és addig ütöm egy kalapáccsal amíg semmi sem marad belőle.
Személyesen találkozhatunk a nyugatinál egész hétvégén vagy hétköznap délutánonként.
" -
stoon
addikt
Reggelt
-
Puma K
nagyúr
-
Megvolt?
-
Hublot
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest