Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekünk meg Dévényi Tibi bácsi jutott, meg Cintula...
-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
Töki kannánvágta a kanadai bevándorlási hivatalban pecsételő milfet egy zöldkártyáért cserébe.
-
törölt tag
Radeon VII az isten kettéhugyozza meg minden.
-
stoon
addikt
szerintem töki a lelki békét keresi! :
-
törölt tag
Reggelt. Nem látta valaki tökit?
-
Erdei88
veterán
Miből gondoljátok, hogy töki? Miért nem teki ?
-
törölt tag
-
törölt tag
A gep
[link]
playerst bananoztak ha jol latom, sok volt a szorp
Kozben meglett az alvoparnacskam, nem fogok fazni a kanadai telben
-
törölt tag
Kiégtem.
[link]
-
VTom
veterán
Brékó
Tegnap, illetve már ma volt, összeraktam az új, majdnemrájzen konfigot.
Este megpöccintem, aztán használom egészséggel.Mindeközben Erdeit kibanánozták Players garázsából, mert állítólag egy a hüllő trafikja mellől ellopott talicskán akarta kimenekíteni a szajrét... 9db Apex lap, 6db 2080Ti, 14db 9900K meg 4db g-sync ROG monitor, két spakni, egy vinkli meg egy kőműveskanálv olt a talicskán, mikor elkapták. Akkor bukott le, mikor épp visszafele tolta a talicskát, és a rendőröknek végig azt hajtogatta, hogy meggondolta magát, és inkább a vegákat akarta elvinni. De nem hittek neki. Ki tenne ilyet??
-
stoon
addikt
-
törölt tag
-
stoon
addikt
-
törölt tag
KOVI MILF!!!!![link]
-
törölt tag
válasz
zovifapp111 #19345 üzenetére
Gyááá....
-
törölt tag
Na jó tessék bevallani ki mit tett a milf-el.
-
törölt tag
Találtam képet a kis huncut artikaaaáról.
-
törölt tag
Látom kitört a prájd.
-
Jó reggelt Mindenkinek!
Arti miért raktad be minden mindenki fb profil fotóját ide? -
stoon
addikt
-
stoon
addikt
válasz
zovifapp111 #19330 üzenetére
akkor ezt küldeném a többi kedves topiklakonak! :
-
stoon
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz
Erdei88 #19323 üzenetére
Szerintem, de ne vedd keszpenznek, a Zen2 meg az RTX-et is kettehugyozza, es a verejteket Vega VII-el torolgeti majd a homlokarol kozben
Viccet felre teve, 99% beertek IPC-ben az intelt most a Zen2-vel, innen mar csak az orajel donti el, hogy mi merre.
Arban en mar nem varnek nagy meglepetest, Intel megalapozta az arakat, AMD meg szepen beall a sorba de kicsit kevesebb penzert fogja majd kinalni a szinte ugyan olyan teljesitmenyt mint az Intel.
Viszont ha nem borzalmas aron lesz a 12 magosuk, es a 16 akkor azzal eleg sok embert atcsalhatnak az Ok oldalukra, engem legalabbis biztos -
Erdei88
veterán
válasz
Devid_81 #19322 üzenetére
PCI-e 4.0 számomra azért lesz nagyon fontos mert eddig és azután SE lesz vgam
Viszont nagyon bízok abban, hogy a Zen2-vel még kisebb lesz a teljesítménybeli különbség az AMD és az Intel között. Bár ha a Vega VII kettéhugyozza a 2080at, akkor remélem a Zen2 is az Intel csodáit
-
Devid_81
félisten
válasz
Erdei88 #19319 üzenetére
Amugy viccet felreteve, szerintem tok jol nez ki, pedig nem vagyok nagy RGB rajongo
Nagyon ujak meg, nehez lenne barmit mondani roluk, gurun ennyit talaltam:B450M Steel Legend
This Micro ATX version packs the same punch as its big brother, in a size optimized for space-constrained builds. Because of the focus on size, the B45M Steel Legend features dual M.2 sockets that offer flexibility for DIY users. It also provides the same stable power thanks to the premium 60A power chokes and Nichicon black 12K capacitors and also supports up to DDR4 3533+ overclocked memory. No matter the size, you can't go wrong with the ASRock Steel Legend motherboards.Valoszinuleg nem lehet vele nagyon mellenyulni
Szerk: gondolom ezt mar nezted Te is, bar csak a gyartoi spec, de tulkepp van minden a kis cuccon ami kell
-
Erdei88
veterán
Ez ajánlott lap?
-
törölt tag
Péntek van és semmi nevetnivaló nincs a topikban.
-
törölt tag
-
VTom
veterán
-
törölt tag
Ez nagyon jó.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest