- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Hadd kérdezzem meg, mint potenciálisan leendő Overwatch játékos, hogy van e a lövöldözésen kívül értelme/célja a játéknak? Úgy értem el kell érni dolgokat? Meg lehet szerezni extra itemeket, vagy a szintlépésnek van e értelme. Mert a skinek abszolút nem érdekelnek, nem fogom őket gyűjteni, nem látom értelmét, szerintem jók úgy a karakterek, ahogy vannak. a PvZ Garden warfare-t szeretem. Kitaláltak e valami nagy pluszt Blizzardék, ami a hasonló játékok fölé emeli?
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz nesh_019 #2346 üzenetére
Meg lehet próbálni, nyiss egy ticketet refundért, és ne játssz többet vele, amíg nem kapsz választ. Egyébként nekem sem jött be, kipróbálva az Overwatchot jöttem rá, mennyire jó is a Garden Warfare.
Scholes9: több karakter[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz #14955008 #2354 üzenetére
Nyomattad a GW-t?
Shooter, igaz nem fps. Minden fajta karakternek 3 képessége van, csapat alapú, ráadásul a kocsi tologatós rész is megvan benne, ha közel vagy hozzá, akkor tolódik, a másik csapat meg kell állítsa
Elég komoly game, a látszat ellenére. Egyébként sok Overwatch tesztnél megjelenik a kommentek között a GW neve, ha valaki hasonló játékot keres, így jutott eszembe nekem is, hogy Origin accesshez jár a gw1. Érdemes kipróbálni
De nem akarom elvinni a topikot másfelé, csak reagáltam.
zola09: "vissza tudsz rabolni". Azért ez kicsit erős. Aki rossz indulatú, előre utalással is ki tud csalni bármiért pénzt, aprón mégsem vágja senki egymás fejéhez, hogy nem utalok előre, mert azzal meg tudsz rabolni...[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz vegitossj7 #2496 üzenetére
Mi történik a jelenetben? mellé lősz és eltalálja? Videokon én is csodálkoztam, hogy csak nyilaznak a vakvilágba mégis betalálnak, akkor az is így működik?
-
Balion
senior tag
Kipróbáltam ingyen hétvégén a játékot, nagyon tetszett, végig toltam a hétvégén, meg is vettek volna egy jó akcióval, de ez a 40, vagy 45% elég nagy szemétség Blizzard, vag ynem tudom ki részéről. 35 usd (vagy eur) lett, de ügyesen az origin verziót árazták le, ami pont nem érdekel. Magyarul a játékot csak 1500 ft-tal árazták le. Ezzel még nem tudtak beszippantani, de bízom alapjáték akcióban
-
Balion
senior tag
válasz sirszevenap #7246 üzenetére
Ez most olyan volt, mint a "Tuti nem mered"
És kb tényleg olyan, mert meg fogom én venni, csak várok valami jobb ajánlatra, tényleg nagyon beszippantott, de próbálok inkább az eszemre hallgatni, meg a pénztárcámra.[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz sirszevenap #7248 üzenetére
Ok, vissza vonom, hogy szemétség, jó taktika ez, mert tényleg nagy mértékű az akció (40%), és mégsem kell a játékukat csak 5 dollárral olcsóbban adniuk. És az is igaz, hogy ha így is veszik, akkor minek akcióznák jobban le.
Nem trollkodni akartam, csak leírni, hogy nagyon tetszik a játék, de ez az akció azért nem egy nagy eresztés. -
Balion
senior tag
válasz leviske #7284 üzenetére
1060-as kártyával más is emlegetett ilyet még béta idején.
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Don't wait! The sale ends November 28.
Vagy nem. Még mindig 35 euro az origins edition. -
Balion
senior tag
Ezek a szezonális témák, hogy Olimpia, halloween, karácsony, az egész játékban megjelennek, vagy külön játékmódok vannak, ahol ezek a változások meglátszanak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Mesterséges intelligencia topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest