Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
Topikgazda
-
TiMoN
senior tag
Már egy ideje töröltem. Nem fogom még az új map miatt se vissza rakni. Sajnos a machmaking rendszer nem javult úgy hallom felesleges rá meg a battlepast is megvenni.
Sajna kuka pedig a sima ow t szerettem. -
Két szezon alatt meglett a gold DPS és support. Kell a plat
-
TBT
Topikgazda
Jó szórakozást mindenkinek a harmadik szezonhoz!
-
ƵøŁĭ
veterán
Nem ő volt a legrosszabb.

-
TBT
Topikgazda
Elindult a Kínai újévhez kapcsolódó esemény, de a régi játékosoknak sajnos nem tartogat semmi újat.
-
pintyesz
senior tag
Társulnék egy jól összeforrott csapatba...elegem van a szerencsejátékból.
-
TiMoN
senior tag
Hát ez a valaha látott legszarabb Event... Felspékelt DM...Vicc, nem az lenne a cél, hogy a cimborákkal együtt játsz? Na itt még azt se lehet. Nagyon közel az uninstall..
Eddig is szar a fantasztikus csapatkereső rendszere miatt, de most ezzel még jobban be tette nálam a kaput. Jót se lehet már szórakozni se.
-
TBT
Topikgazda
Indul a Battle for Olympus event!

Emellett a skinek is bekerültek a Shopba!
-
törölt tag
Boldog Új Esztendőt Minden Kedves Fórumtársnak!
Üdv
Immortalt én is tolom, nekem nem tűnik annyira pénztemetőnek. Illetve, költeni sokmindenre lehet benne, de én azok nélkül is jól elvagyok, FREE módban.
Illetve, BP-t megvettem, meg azt hiszem, ezen felül, nekem és a páromnak is nyitottunk egy-egy ládát.
Az hogy Pay2win (nem mondtad, de általában ezt tartják róla) szerintem barokkos túlzás, illetve talán a PvP-hez igaz, de az engem nem mozgat meg.
Én paragon 55 vagyok, de a párom olyan 500 körül, és simán eltöltünk benne napi 1-2 órát.
És ami a legfontosabb, nem cseszi fel agyam, ellentétben az OW-vel, vagy az Apex Legends-sel ...
-
TiMoN
senior tag
BUÉK minden fórumtársnak :)
-
TBT
Topikgazda
válasz
Pedro78
üzenetére
Diablo Immortal egy mobiljáték alapvetően. Mobiljátékoknál köztudott, hogy pénztemető mind, na de hogy már PC-n is ez legyen a trend... Bár a mostani tiniknél már én is tapasztalom, hogy a Fortnite / League of Legends skinekért adnak 10 000 forintokat. Addig sírnak a szülőnek, amíg nem veszi meg. Ehh.
Áldom a szerencsémet, hogy én még egy Diablo 2 / WarCraft III korszakban cseperedtem fel, amikor (lemezes verzióban) kiadtak egy kész és teljes játékot mindenféle sallang mentesen (DLC, mikrotranzakció, battle passz szennyek, kóla/mekis promóciós exkluzív kód stb).#16574
Sajnos még nem. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Pedro78
üzenetére
Egyáltalán nem számítottam rá, hogy a világ legrosszabb lehúzását PC-n látom a Blizzardtól, szerintem sokunkat ért váratlanul. Oké, hogy F2P, de pusztán skinekkel is lehet egy rakás pénzt keresni, lásd Riot Games. Az a baj, hogy ennyi hardcore játékost elidegenítve is jobban jártak.
-
Pedro78
senior tag
"BattlePass... Az ingyenes rész semmire sem való, a fizetős szökő évente tartalmaz valami értékelhető skint/emote-ot, de baromi sokat kell játszanod hozzá, hogy megkapd. Fizetned kell és utána még meg is dolgoztatnak érte. Hogyan nézzük hülyének a saját játékosainkat..."
Az ugye senkinek nem uj, hogy par eve mar szinte minden jatekban ez van?En mondjuk elvagyok a jatekkal, nem mondom, hogy jobb lett, sooot...de a 10 eves fiammal tok jokat jatszunk, javareszt o a pog es az a rohej, hogy mindegy mivel jatszik...sima qp szal semmi komoly.
-
TBT
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És szerencsére a játék is sokkal bugosabb, mint korábban.

Emellett teaselik az új hőst, aki úgy tűnik, hogy Sombra-ra fog hasonlítani.
-
Puma K
nagyúr
Korábban volt, hogy megírtam (mivel support-ként látom az egész csapatot hátulról és ki mit csinál hogyan mozog vagy mire megy rá...) mit kéne csinálni és kire-mire kéne fókuszálni...
Erre egy majom beírta válaszul, hogy jobb lett volna ha csendben maradtam volna... a csapat többi része megértette és nyugtázta a mondanivalómat majd úgy kezdtek el működni és lám-lám javult az addigi helyzetünk és meg is nyertük az adott meccset.
Rohadtul utálom, hogy ha nem bicskanyitogatóan ír az egyik akkor a másiknak kötelező módon vissza kell pofáznia alpári stílusban...
-
TBT
Topikgazda
válasz
everest140
üzenetére
A BattlePass teljesítése olyan, mintha házifeladatot csinálnál. Nem azzal a játékmóddal/hőssel játszol, amivel szeretnél, hanem azzal amivel a napi/heti kihívás gyorsan behúzható. Látszólag sokan azért választanak Tankot/Supportot, mert éppen az a küldetésük, de nem tudnak mit kezdeni vele. És érződik, hogy nem is nagyon akarnak játszani vele, csupán kibekkelik azt az időt, amíg a mérkőzés tart... Nehéz úgy játszani és élvezni a játékot, ha a "csapat" többi részét abszolút nem érdekli az egész.
Rengeteg olyan Dva-t láttam, aki a magasból, ablakpárkányból lövi az ellent. Maga alatt felrobbantja a mech-et és semmit nem képes elnyelni a mátrixxal. Tracerek pedig állandóan felrobbantják magukat vagy lezuhannak a térképről, Moira abszolút nem healel, csak DPS-re megy. Sombrák az egész meccset láthatatlan módban töltik, majd befejezik a 10 perces meccset 800 dps-sel. Ennyi "érdekességet" az Overwatch 1 idején nem láttam, mint most 2,5 hónap alatt. És sokszor van Pharah az ellenfél csapatban, amire az én csapatomnak az a válasza, hogy Junkrat és Tracer... Mondanom sem kell, esélytelenül. És hiába adsz javaslatot, hogy kéne egy Mcree, Skill76 vagy Ashe ellene, nem foglalkoznak vele. A játékosok java részénél nincs map vision, csak mennek előre, mint a meszes egyedül az 5 ellen. Nem tudom melyik játékban tanítják ezt? Apex-ben, Fortnite-ban vagy a Valorantban?
Ha meghal valaki 1x, azonnal kilép és semmiféle retorzió nincs a Blizzard részéről (utána ember vagy épp egy fontosabb poszt hiányában hozd le a meccset, ha tudod!). Össze-vissza kilépkednek a játékosok, mert úgy tartja a kedvük. A Blizzard szerint ez jó. Hát ennyire még a Dota 2 / LoL rendszere sem "baráti".
A tanulási fázissal nincs problémám. Az Overwatch 2016-os indulásakor is sok bénázás volt, mind a Blizzard, mind a játékosok részéről. 1-2 hónap alatt baromira belejöttek a játékosok és akkor még a Blizzard is lelkesebb volt, minden szinten.
Itt ez nem lesz, mivel F2P a játék, mindig lesznek új játékosok, a régiek pedig inkább lelépnek/kiégnek ettől a fertőtől. A múltkor játszottam Dva-val, Rein/Tracer/Moira/Junkrat cumóit elnyeltem, az ultimmal is kiiktattam a teljes enemy csapatot + Play of the game pillanat is volt. Majd azt írták, hogy nem is tudták, hogy DVa-val lehet ilyet is... Hát, már lassan 7 éve.
És hiába dicsekszik a Blizzard, hogy Twitch-en mennyien nézik az Overwatch 2 streameket, ahogy ott is írják a játékosok, csak a dropok miatt. Ha nem lenne ilyesmi kampány, akkor kellene igazán megnézni, hogy mennyi emberke streameli a játékot és mennyien nézik igazából. Kár, hogy a Blizzard csak a shopot tartja életben (minden héten új kihagyhatatlan legendary bundle óriási kedvezménnyel
), a játékkal pedig nem igazán foglalkozik. Pedig lehetne ez is egy igazán jó játék, ahogy a 2016-os előd is az volt (nem is véletlenül zsebelte be az Év játéka díjat). -
Orgi
addikt
Magam is teljesen egyet értek. Open béta óta minden nap játszom fél órát az OW-vel, mármint az 1 óta, de most eljutottam odáig, hogy 1 hete be sem léptem a 2-be. Pedig az elején megbékéltem a változásokkal, bár nem tetszettek annyira, de inkább fizettme volna az OW2-ért, mint ez ami most van. Ezernyi fogalmatlan ember, aki csak rohangál össze-vissza, OP hősök amivel semmit sem kezdenek, a ládás rendszer jobban tetszett rewardként... elszomorító az egész.
-
H3XHUN
tag
Kb 40 óra elérni odáig a battlepassban, úgy hogy az összes hülye küldetést megcsináltam hetente. Most lv55 helyett lerakták a karaktert lv45-re... Legyen 35 óra akkor. A zeus skin tők jól néz ki pl, látom benne a fantáziát hogy variálható színeket és darabokat is adtak mellé, de lv80as bp... Én pl nem fogom előre kifizetni a pénzt a bp-re, ha lehet, hogy a negyedénél megunom az egészet. A f2p faromolós hülyeség öli meg az egész ahogy TBT is írta.
-
everest140
tag
Maximálisan egyetértek azzal, amit írtál. Én a mostani bp felénél sem járok, de már alig van kedvem belépni a játékba. Előző season data brokerig vittem, ott még kicsit több kedvem volt a napi / heti rewardok farmolásához. Mostanra viszont nagyon unalmas lett és belegondolva hogy rohadt sok idő lenne kifarmolni mondjuk 1 skin-re, nincs semmi motivációm gyűjtögetni.
Egyszerűen nincs benne olyan content / kigyűjthető item vagy bármi ami ösztönözne, hogy minden nap feljöjjek játszani és megszerezzek valami jutalmat.
Egyébként nekem az 5v5-el és a játékmenettel magával nincs bajom, sőt csak dicsérni tudom. Lehetne ez 1 jó játék simán, de ezzel a bp-vel és f2p felfogással nagyon elbarmolták.
A vicc az, hogy még a nagyon gyűlölt lootbox rendszer is jobb volt az 1-ben.
De hát ha így több bevételük van, akkor biztosan maradni fog ez a fajta. -
TBT
Topikgazda
Több sebből vérzik ez a játék. A F2P mivolta miatt felhígult a játékosbázis, de baromi toxikus is lett. 10 meccsből elvétve találni olyat, amikor nem a beszólogatás megy egymásnak allchat-en. Tiszta Dota 2 / League of Legends érzésem van tőle. Persze a fizetős Overwatch-t el kellett kaszálni, pedig senki sem kérte, hogy azt tegyék tönkre, főleg nem ilyen áron. Kevesebbet kaptunk, többért.
BattlePass... Az ingyenes rész semmire sem való, a fizetős szökő évente tartalmaz valami értékelhető skint/emote-ot, de baromi sokat kell játszanod hozzá, hogy megkapd. Fizetned kell és utána még meg is dolgoztatnak érte. Hogyan nézzük hülyének a saját játékosainkat...
Szerencsére már nem vagyok messze a BattlePass teljesítésétől, de utána valószínűleg parkolópályára kerül a játék és hacsak a Season 3 nem hoz radikális változást (a Blizzard hozzáállásában is), akkor már nem fogok visszatérni a játékhoz.
Emellett a reward rendszer is egy rossz vicc. Semmi motivációd nincs arra, hogy játssz a játékkal. Nagyon sok hétnyi munkába és játékórába kerül, ha a következő BattlePass-t fel akarod oldani /skint akarsz venni. Mondanom sem kell, hogy az első rész "utált" lootbox rendszere mennyivel bőkezűbb volt.
Az első Overwatchnál rengeteg Twitch streamer volt (idehaza is), illetve rajongó, aki különböző munkákat készített a közösség számára. Itt a második résznél, az a kemény mag már nem tért vissza (illetve hamar feladták a dolgot, látva, hogy mi lett ebből a játékból is a Blizzard szakértelmének köszönhetően). Valószínűleg nem véletlen.
De sebaj, van rengeteg új játékos, akiknek fogalmuk sincs a játékról, a különböző feladatokról és az egyes hősök képességeiről. Építő jellegű tanácsot sem hajlandók elfogadni, viszont van bankkártyájuk és lehet is fejni őket szépen. És veszik is a 20 eurós skineket szépen. Végül is, ha a Bizzard ezt akarta, akkor elérte a célját, az már más kérdés, hogy ez a játék jelenleg árnyéka az első résznek.
Nem így akartam befejezni, de nagyon úgy tűnik, hogy magát a Blizzardot sem igazán érdekli, hogy mi van a játékával/játékosok negatív visszhangjával. És biztos vagyok benne, hogy Jeff Kaplan sem hagyta volna, hogy a játéka ennyire félremenjen. De ez csak az én tapasztalatom/véleményem.
Szeretném szeretni ezt a játékot - végülis az első résszel a megjelenés óta folyamatosan játszottam a végéig, de a Blizzard sem akarja, hogy szeressem ezt az Overwatch 2-t.
Kár, hogy az "új generáció" számára már ez lesz a standard. -
H3XHUN
tag
Az a csapat nyer amelyikben van Ramattra... Nevetséges, pay1win karakter. Most akkor ez lesz a módi, hogy 2 havonta betesznek egy op, 1v5 instant győztél karaktert 20 euróért. oké...
Teljesen esélytelen az a csapat amelyikben nincs. Automata tunker fegyver,r 100as tárral, 100% pontossággal, a világ végéről is mert miért ne. Kövelharci módban 2 ütés bárki, ja és 10 mp sebezhetetlenség is mert makróval már 10 ms-en ként váltogatáják a védekezést és a ütést, meg animáció félbeszakítás... Tisztára az az érzésem, direkt csinálták ilyenre. Persze kimikót nerfelik aki már alapból gyenge volt. -
Redcaster
őstag
Egy kis betekintő a matchmaking működésébe... Érdemes elolvasni, vannak benne érdekes és lényeges dolgok
-
TBT
Topikgazda
1 Overwatch coinért feloldható az új Legendary Bastion skin:
-
TiMoN
senior tag
Érdekes, mostanság random emberekkel néha jobbat játszom mint cimbikkel akik max fel jönnek velem játszani. Még a Hype tartott aktiv volt mindenki most már csak néha, hozzállás is olyan és lesz belőle egy csapnivaló team.

Néha én is játszanék olyanokkal akiket érdekel is a játék, de általában csak random.
Sokszor az időpontok úgyse lennének jó valakinek, de természetesen benne lennék egy itteni kis fórumos csapatnak ha van olyan
Ált supportot játszom de néha tankolok is.
-
Genji
őstag
Sziasztok! Hozzá lehet esetleg valakihez csapódni játszani kezdőként? Nemrég kezdtem, a lelkesedés nagy, az időm bőséges de kiégek a random emberekkel játéktól. Esetleg tudtok ajánlani helyet ahol lehet teamet találni? Köszi!
-
TBT
Topikgazda
Hogy tetszik nektek az Overwatch 2 első karácsonyi eventje?

Új Twitch drop 2022. december 25-től 2023. január 4-ig:
D.Va Festive Emote:
D.Va Sleighing Legendary Skin:
Nyilván az első résszel játszók már anno megszerezhették ezeket a jutalmakat még a lootboxokból, de biztosan lesz olyan, aki örülni fog nekik.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Nem veszett el és kiléphettem volna?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
markknight
nagyúr
-
frango13
aktív tag
válasz
Wellin9
üzenetére
Kíváncsi vagyok hova fog rakni most, de gondolom ez a 7/20 arány fog megint működni. Eddig 2-6 a w/l. Volt 1 meccs, amin a tank rusholt előre meghalni. Volt olyan, hogy a Kiriko inkább rusholt előre a másik healerrel meg a tankkal dps-elni. Ott kellett rohangálnom a heal pakkokért, mert a könyörgés nem segített... Volt olyan, hogy én lőttem 12k dmg-t, a másik dps meg 4,5k-t. Ilyenek goldba? Hogy? És ezeken múlik, hogy nekem milyen a skillem? Aha...
Még ezt a sorolást valahogy holnap kiszenvedem, mert kíváncsi vagyok gold2-ből hova rak, de aztán befejeztem ezt a compozást, mert ennek értelme nincsen. Megyek QP-be Widow-val vagy McCree-vel pontot lőni azt jóvan. Élvezetesebb, mint ez a comp szemét... -
Wellin9
tag
válasz
frango13
üzenetére
Teljes káosz, ami megy a compban. Én DPS-ként silver-ben vagyok, és berakott ellenfélnek diamond-os dps-t vagy healert, nem is egyszer. Egyszerűen élvezhetetlen az egész, vagy teljesen esélytelen a meccs sokszor vagy éppen az ellenfél játéktudása van messze a te csapatod alatt. Én nagy szeretném szeretni ezt a játékot, de ez a season 2 rosszabb, mint az 1 volt, és az se volt túl jó
-
frango13
aktív tag
Úgy egy hónapja abbahagytam a játékot a comp miatt főként. Azóta FPS-sel nem is játszottam. Most egy hete játszogatok és így haladtam(W/L): 7-1 silver3->gold5 | 7-4 gold5->gold3 | 7-5 gold3->gold2
DPS. Nekem ebből az jön le, hogyha ezzel 7/20 körüli W/L aránnyal számolunk, akkor rohadtul csak a W/L számít és nincs semmiféle rejtett algoritmus...Ez csak szöveg. Múltkor szenvedtem a gold4-en, pedig gyakoroltam, elmentem belőni comp előtt és a meccsekre is koncentráltam. Most csak, amikor van időm, letolok pár meccset. Nem gyakorlok, nem melegítek be, csak játszok. Aimom jóval szarabb is, mégis már gold2-ben vagyok, gyengébb teljesítménnyel. Ennyi erővel lehetne a játékosokat mondjuk heti lejátszott óraszámban is rangsorolni. Ugyan úgy az sem mutatná az egyéni skillt... -
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
"Viszont ha kifagy a Windows... "
Akkor nem lehetett túl boldog gyerekkorod. Win95 heti 3 telepítés nagyjából. Nekem megvolt. Imádtam minden percét
-
markknight
nagyúr
Fú, engem még soha nem tudott egy játék se tettlegességre kényszeríteni. Viszont ha kifagy a Windows vagy valami olyat produkál amivel nem tudok mit kezdeni.. hát.. csak úgy csattan a gépház felülről-alulról, ahol érem.
Retro: Még tizenéves lehettem, mikor az akkori Pentium 3-mas úgy felhúzott, hogy akkorát ráküldtem a gépre, hogy behorpadt a gépház és valahogy leszakadt a Geforce MX aktív hűtése a francba. Persze, betámasztottam egy szájsprayvel és úgy használtam még fél évig, nehogy felforrjon a kicsike

-
törölt tag
De ez nagyban játékfüggő is amúgy.
Engem pl Apex, OW2 fel tud cseszni. Sea of Thieves viszont nem. Pedig buktunk már el félhajónyi lootot Karen miatt.
Vagy ott a Conan, az sem nagyon, kivéve ha PvP-ben szétcseszik a cuccaimat, amig távol vagyok.
-
vendingo
veterán
válasz
Urzu_7
üzenetére
Kikapcsolom a gépet, iszok egy kávét, sétálok a kutyával.
Én anno összetörtem a székem, rendszeresen szétvertem a billentyűzetet... Ásványvizes kupakok voltak ragasztva a kihajtható pöckök helyett a billentyűzeten, mert pár ütés után törtek. :)
Már nem tud felcseszni egy játék se, időben kikapcsolom a gépet. -
Urzu_7
aktív tag
Volt már olyan veletek hogy úgy felcseszett a játék, hogy szétvertétek a monitort? Mit csináltok ilyenkor hogy lenyugodjatok és összeszedjétek magatokat, hogy többé ilyen ne forduljon elő?
egy ismerősöm ismerőse kérdezi
-
törölt tag
+ többiek
Gyertek ide, kis baráti közösség, főleg OW2 és Apex játékosokkal. -
Redcaster
őstag
Vendingo kollégához hasonlóan én is 12 órázok, így azok a napok kiesnek, amikor pihenőnapom van 3-4 órák simán becsúsznak
Előző seasont supporttal Gold 1-ben fejeztem be igaz nem sok compot tolva. Support a main role, de DPS-el is elvagyok alacsonyabb szinten. Tankkal kicsit bizonytalanabbul játszok. Én benne lennék egy ilyenben
-
skL86
tag
Írtam privátot is, alapvetően én is naponta játszok, de kevés magyart ismerek, aki szintén. Verjembele bedobott ide egy discord linket korábban, azonban ők inkább apexeztek, ezért az elmúlt időszakban, nem sok közös játékot sikerült összehozni, viszont én benne lennék olyasfajta kezdeményezésben amivel összeránthatnánk pár embert a rendszeres játékhoz, alapvetően unrankedre, de aztán akiknek van affinitása összeállhatnak rankedre is hasonló skill szinten.
-
TBT
Topikgazda
Van közületek olyan, aki aktívabban játszik a játékkal (napi szinten 1-2 órát)? Illetve valami kis baráti társaságról tudtok, ahová csatlakozhatnék?
-
TBT
Topikgazda
A hivatalos közlemény a Ranked játékkal kapcsolatban:
-
VoidXs
nagyúr
válasz
pintyesz
üzenetére
Ezt konkrétan Kaplan írta a fórumon, szerintem kicsit jobban tudja. Az általános tapasztalat pedig tényleg ez a rinyatopikok száma alapján, főleg az agyongrindolt seasonök után. Amikor diamondban fejeztem be, majdnem goldra rakott vissza. Ha stabilan megmutatod a rendszernek, hogy nem csak felhúzott valaki, tehát több season után is ott tudsz végezni, akkor majd ott tart.
-
Puma K
nagyúr
válasz
pintyesz
üzenetére
"Fos így az egész
"Ma mentem 6 kör ranked-et.
Mindegyikben a healer ott rohangál a DPS-tank orra előtt és életben hagyják meg hagyják elmenekülni. Csata közben hagyják Mercy-t éleszteni... én ma le is töröltem a játékot és hagyom a fenébe

Játsszon ezzel az ingyenes sz@rkupaccal és ostoba agyhalottakkal az akinek kedve van hozzá.
R.I.P. OW
2016-2022 -
pintyesz
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azt tudja valaki, hogy szezonváltás előtt, platinum 2 voltam, az újban pedig betett gold 4-be
Aztán miért?
Vért hugyozva küzdöttem fel magam plat 2-re erre, jön ez a xarság... -
TBT
Topikgazda
A 2. szezon indulása alkalából egy Ramattra spray és Legendary skin zsebelhető be ingyen most (december 20-ig) a Twitch Drop kampány keretében.
"Season 2 Launch Drops will run December 6 through December 20, Winter Wonderland Drops will run December 25 through January 4, and Lunar New Year Drops will run January 11 through January 25." -
ƵøŁĭ
veterán
Én nem húznám a számat ha a Battle Pass adna érmét.
-
markknight
nagyúr
A változtatásoktól annyira nem estem hanyatt a ranked átalakítása még várat magára ahogy néztem. Same old shit, talán jövőre.
-
markknight
nagyúr
Nálam most minden szépen, rendben fut. Gondolkodom a BP-n, de ez a sok lom nekem nem igazán kell. Megvárom a 45-ös szintet az új karakterhez simán.
-
TBT
Topikgazda
Elindult a második szezon!
Mindenkinek jó szórakozást kívánok! -
TiMoN
senior tag
Mostanság mi van a játékkal? Nincs nap, hogy ne lépjen ki ERROR-al. Valami baja mindig van. Van hogy tudok menni 4-5 játékot, van hogy 3. után kivág de már volt olyan hogy 1 kör, 1 error... Nem vágom...
-
vendingo
veterán
Mai nap margójára. Gold3 ranked ~40 meccs, 3 győzelem. Nyílván mindig a csapattal volt a gond... Valamit csinálhatnának a MM-el.
-
skL86
tag
Kiemelném azt is, hogy az ow2 rendszere jobb is, mert ow1-ben nagyon minimális játék tapasztalattal rakott minden role-on goldba, aztán utána dobott vissza sok lejátszott játék után, úgyhogy az a faramuci helyzett állandósult, hogy a sokat játszott (sokkal jobban is játszott) role-on alacsonyabb rankon voltam, mint a ritkán, rosszul játszott role-on. Ezzel szemben ow2-ben, goldba kerüléshez már nem elég tingli tanglizni szerencsés team-ben 5 meccset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest