Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuvi
senior tag
Fuel9
szerintem xQc nem érti -
TBT
Topikgazda
válasz
freeknight #14391 üzenetére
A novemberi BlizzCon-on jelentették be. Mondjuk, azóta némileg változtattak rajta, a játékban lévő skin szebb, mint, amit akkor mutogattak.
-
freeknight
őstag
Wraxu közbe zavartalanul tolja a streamet.
Nem is tudtam, hogy lesz Nova skin Widow-hoz
-
TBT
Topikgazda
3 hét múlva úgyis érkezik a Kínai újéves esemény!
-
oxox
addikt
engem is 3percre engedett be az elején, azóta kidobál töltőképernyőről...de zarya, raodhog skin + tracer emo már megvéve
most megint 3000-en előttem, aztán gondolom kidob error-al...szánalmasak, hogy minden map, hős, event-kor ez van.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14385 üzenetére
Majd játszok holnap, vagy jóval később. Nem érdemes ilyenkor nagyon próbálkozni, az új content meg megvár, nem megy sehová
-
Lavar
aktív tag
Kb. 3 percet tudtam játszani az új mapon majd fatal error, de most jelzi is a kliens, hogy karbantartás van.
Viszont Zarya is baromi jó lett, a három arcade lootboxból nem jön semmi, akkor rárepülök. -
TBT
Topikgazda
válasz
freeknight #14381 üzenetére
Szerver hiba. Schmecht!
-
freeknight
őstag
Ajjaj, 6 perccel 8 után kaptam észbe, hogy event van ma
Nem lesz ebből ma már játék
-
Lavar
aktív tag
Na végre tölti.
(#14377) saen: Nálam is kimarad, a két Starcraftos lesz azonnali vétel.
-
Orgi
addikt
Én egy régi sima 660-al is mediumon játszottam fullHD-ban vele i3-6100 mellett teljesen élvezhetően.
-
Hannibhál
őstag
válasz
bazs0811 #14368 üzenetére
gtx 1060 6gb-al lowon egy i7-4790k- val van fhd-n 230-290 fps-em, szóval egy gtx 1050-el lenne ennek kb a 35-40% teljesítménybe kb ami 80-120 fps-t jelentene
Tesztek alapján lowon még egy gt 1030 is kb 50-55fpst produkál, s akkor ott még lehet játszani a scalinggel is
-
Jinxb1rd
addikt
És nvidiából mi lenne a minimum, ami vinné a konfigomon?
-
zerdelyi
tag
Sziasztok!
Van egy laptopom, amiben integrált Intel 300-es videó kártya van.
Nem viszi a játékot.
Az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, az 500-as viszi-e már, vagy mi az a minimum intelekből, amelyik viszi?
Illetve radeon 520-as viszi-e?
Köszönöm előre is a választ. -
TBT
Topikgazda
válasz
freeknight #14353 üzenetére
3000 lesz a Legendary skin pletykák szerint.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14353 üzenetére
Egy darabig most nem lesz duplicate, mert mind a szürke, mind a kék színű cuccokból jön sok új, azért az jópár doboz míg kidobja újra az összeset. pl 26 új spray lesz, ami ha dobozonként kapsz 3-at, az is 9 doboz, mire kijön.
Ettől függetlenül persze 1000 kredit nem a világ. -
oxox
addikt
Most végre odatették magukat...amúgy ravasz dolog ez.
behoztak egy csomó f.sza skint (szinte az összes bejön nekem is), amit meg lehet venni simán...mindenki kiköltekezik, aztán remélem a kinai újév eventre meg kétszer ennyi cuccot hoznak ki...nyilván nem, gondolom marad a 7leg skin, de ha ott 3k/db-ért kell venni akkor majd vakarózunk, honnan lesz rá zsé
tehát én nem költekezik ki, szerintem 15-20k lovét meghagyok kinaira, tanulva a karácsonyi borzasztó droppomból.
-
k-adi
nagyúr
Na végre vannak jó skinek is amiket bármikor be lehet szerezni event függetlenül!
Dva, Torb, stb.. a new emote-ok is jók (pl. sombráé) illetve a highlight videók is jók lettek (pl. végre bastion is kapott egy jót meg harambe is
)
pl. Van egy olyan érzésem hogy az összes dva rögtön megveszi ezt a cat-skint
(mondjuk jó is lett)
-
TBT
Topikgazda
KépZ:
Összes cumó egy helyen.
Holnap este indul a mókavonat! -
TBT
Topikgazda
-
saen
veterán
válasz
freeknight #14338 üzenetére
Mindenki kap valamit, de nem lesz mindenkinek pl legend skinje.
-
freeknight
őstag
-
TBT
Topikgazda
-
TBT
Topikgazda
Új Hanzo skin:
-
oxox
addikt
válasz
Ochocinco46 #14315 üzenetére
ezt a szőke nyomit én sem birom...egyszer-kétszer láttam twitch-en, igazi ütni való kis f.sz
A kissrác helyébe (még akkor is ha fele akkora), lehet odamentem volna, és l.baszok neki egy akkorát a klavival, hogy számolhatja a fogait...valakinek már rég meg kellett volna tennie -
saen
veterán
válasz
Ochocinco46 #14328 üzenetére
Azért a Valiantban is van vagy négy koreai, de minimum három, attól függően milyen felállással mennek.
Ja és az első térképen a gladiators nem sok mindent csinált...
-
Ochocinco46
aktív tag
A Valiant - Spitfire meccs nagyon jó volt, akinek van kedve nézze vissza és ne olvassa ezt a hsz-t tovább.
Nyilván lehetett sejteni, h a koreai csapatok fölényben lesznek, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkorában. Valiant-nak drukkoltam, majdnem sikerült is elcsípniük... Most a másik LA csapaton a sor, hogy elvegye végre legalább az egyik koreai csapat veretlenségét
...
-
pohár
félisten
akkor lássuk Pine-t, hogy megint mészárlást rendez-e...
-
TBT
Topikgazda
Meg egy Tracer emote:
-
tiv83us
veterán
válasz
Ochocinco46 #14319 üzenetére
Megneztem a "Mental breakdown" clippet is, ami oda van posztolva.
Huuuu, de ellenszeves gyerek!!! -
la_cc
addikt
válasz
Ochocinco46 #14319 üzenetére
Omg, rá kellett keresnem mi a tosz az a LGBT. Tényleg nem hangzik profin, még xqc-től sem...
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
freeknight #14318 üzenetére
Bevették a csapatba mert annak ellenére, hogy toxic, top 3 tank kb., de itt még ő is elkussolt egy kicsit és érezte, hogy ezt nem kellett volna..
itt a klipSpeaking about Outlaws tank player Austin "Muma" Wilmot—one of the few openly LGBT players in the Overwatch League—xQc went on a tirade against the player, saying, "Shut your fucking mouth and go back and suck a fat cock. He would like it."
Erre meg tényleg muszáj volt valamit lépnie a Dallasnak, mert akkor meg ők lesznek megvádolva..
-
freeknight
őstag
válasz
Mondjuk Muma pont tényleg meleg
Egyébként én bírom Xqc-t, még jóval a League előtt fedeztem fel, nagyon tudok nevetni a kirohanásain. Nyilván vele játszani már más kérdés
A Fuel tudta mit vásásrol, hiszen közismerten a legtoxicabb pro player, és mégis bevették a csapatba. -
la_cc
addikt
válasz
És milyen bünti jár ezért?
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
freeknight #14313 üzenetére
Mumát lebuzizta úgy, ahogy nem kellett volna.
Én örülök neki, hogy nem lesz, sokan nagyon szórakoztatónak tartják, engem ellenben rettenetesen idegesít
Taimou legyen, aztán meglesz az első Dallas win végre -
VoidXs
nagyúr
válasz
freeknight #14313 üzenetére
Megszólalt
-
freeknight
őstag
Xqc mit csinált már megint, hogy megbünteti a Fuel?
-
pohár
félisten
játszottam ma 3 meccset este... de mi a fasznak
olyan idiótákkal sorsolt megint össze a csapat, hogy a falat kaparnám kínomban... csak erőlteti azt a kurva widowt, pharah meg közben legyilkolja az egész csapatunkat, de neeem, nem váltana az a szerencsétlen nyomorult
épp 2300 felett vagyok, 2560-ról szép munka
-
Chumlee
senior tag
válasz
sirszevenap #14305 üzenetére
Ugyan úgy lehet ,ahogy a többi FPS-sel semmivel nem nehezebb.
-
Hannibhál
őstag
válasz
Chumlee #14309 üzenetére
pc-n is szokott lenni 3 supp, legutóbb nekem el doradon volt, a team comp a következő volt: rein, soldier, junk, mercy, zen, s én moiraval. Hogy őszinte legyek, életem egyik olyan meccse volt ahol egyszer sem nyomtam meg az X-et XD meg nyertünk is elég könnyen, bár ez lehet az ellenfél gyengesége okozta, nem tudom
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Elvezheto Xboxon is, lehet tolni a headshotokat, de termeszetesen kontrollerrel joval korlatoltabb a tema. Quickplayjel elvagyok, de a competitive-et majd csak PC-n kezdem el, nem akarok azert agyfaszt kapni boxon.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Kollégám boxon tolja, hát mutatott videókat, kb csak csipőből lőnek.
Rendes célzás alig van. -
batai15
félisten
Ki ez az új hős:?
-
la_cc
addikt
Ha van PH-s discord, linkelné vki? Az összes eddigi link invalid.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest