Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
-
PROHARDVER!
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Magam is teljesen egyet értek. Open béta óta minden nap játszom fél órát az OW-vel, mármint az 1 óta, de most eljutottam odáig, hogy 1 hete be sem léptem a 2-be. Pedig az elején megbékéltem a változásokkal, bár nem tetszettek annyira, de inkább fizettme volna az OW2-ért, mint ez ami most van. Ezernyi fogalmatlan ember, aki csak rohangál össze-vissza, OP hősök amivel semmit sem kezdenek, a ládás rendszer jobban tetszett rewardként... elszomorító az egész.
-
everest140
tag
Maximálisan egyetértek azzal, amit írtál. Én a mostani bp felénél sem járok, de már alig van kedvem belépni a játékba. Előző season data brokerig vittem, ott még kicsit több kedvem volt a napi / heti rewardok farmolásához. Mostanra viszont nagyon unalmas lett és belegondolva hogy rohadt sok idő lenne kifarmolni mondjuk 1 skin-re, nincs semmi motivációm gyűjtögetni.
Egyszerűen nincs benne olyan content / kigyűjthető item vagy bármi ami ösztönözne, hogy minden nap feljöjjek játszani és megszerezzek valami jutalmat.
Egyébként nekem az 5v5-el és a játékmenettel magával nincs bajom, sőt csak dicsérni tudom. Lehetne ez 1 jó játék simán, de ezzel a bp-vel és f2p felfogással nagyon elbarmolták.
A vicc az, hogy még a nagyon gyűlölt lootbox rendszer is jobb volt az 1-ben.
De hát ha így több bevételük van, akkor biztosan maradni fog ez a fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Garmin topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest