-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1ni
csendes tag
sosem kapom vissza ezt az időt
szerintem a ban rendszerrel most egy változatos és egészséges ranked élmény tapasztalható, amit nem gondoltam volna, hogy mondani fogok, az elmúlt 5 évbe nem volt ennyire normális az egész..
kíváncsi leszek 10. évfordulóra milyen skinek jönnek -
Necroman_Mk2
őstag
Nekem is vegyes a véleményem, de látom benne a fantáziát, bár szerintem hamar meg fognak jelenni a tapasztalatok alapján az egyes karakterek nyerő buildjei a neten. Leginkább az összeszokott csapatoknak lehet ez egy jó mód, akár külön e-sport versenyszám is.
#16993 frango1 Ez lehet azért is van, mert most mindenki nulláról indul, a kezdő játékosok és a vérprofi veteránok egyaránt. Lehet pár hét múlva érdemes lesz visszanézni, amikor az utóbbiak már magasabb ligában játszanak majd, így nem fogják zavarni az alacsonyabb szintűeket.
Az amúgy tetszik, hogy a Stadium Challengek az egész szezon alatt megcsinálhatóak, és nem a "szokásos" két hét alatt kell kapkodni a teljesítésükhöz. Igaz, a Hero Progressionbe csupán a játékidő meg az esetleges győzelem számít bele, más nem. -
VoidXs
nagyúr
Valóban van kampány 2 napig, csak nem ezekre, hanem:
Nézd 30 perc ideig és megkapod a(z) OWCS Hangzhou Sunset Icon jutalmat
Nézd 1 óra ideig és megkapod a(z) Lootbox jutalmat
Nézd 1 óra 30 perc ideig és megkapod a(z) Snowball Stamp Spray jutalmat
Nézd 2 óra ideig és megkapod a(z) Hangzhou Sunset Name Card jutalmat
Nézd 5 óra ideig és megkapod a(z) OWCS Away Widowmaker Skin jutalmatKétnaponta más karakter away skinje van, tegnap még Mei volt.
-
-
TBT
Topikgazda
Elindult a 15. szezon!
Bekerültek a Perkek, visszatértek a Lootboxok, új Battlepass, új Shop tartalmak, Ranked reset és Zenyatta Mythic skin!
Most - 1 héten keresztül - 18 játékért cserébe Legenday Mercy skin jár (minden győzelem 2 játéknak számít, azokkal gyorsabban összehozható):
Twitch-es játékosok nézéséért pedig Mei skin (plusz ahhoz kapcsolódó apróságok):
Március 9-ig él a lehetőség mindenki számára.
Illetve március idusán még egy új LE SSERAFIM együttműködés is lesz - új Skin bundle-re felkészülni!Továbbá...
2025. április 22-én fog indulni a 16. szezon, ami egy Juno Mythic skint fog tartalmazni:Mindenkinek jó játékot kívánok, ebben a szezonban is!
-
Necroman_Mk2
őstag
Ennek ellenére nem érződik tartalmilag kevesebbnek, most is jött egy új hős meg hát kísérleteznek a 6v6 játékmód visszahozásával. Sőt, szerintem a mítikus prizmákkal sikerült egy nagy cash grab opciót is létrehozni, amivel a játék hoasszabb távú supportja fenntarthatóvá vált.
A jövő tartalmi része viszont kérdéses, mivel nem kommunikáltak semmilyen hivatalos ütemtervet 2025-re. Remélhetőleg januárban kiderül minden (és bejön a számításom a sztori missziókkal kapcsolatban).#16924 A skinek régiek, de ettől persze még dicséretes az orszogatás.
-
k-adi
nagyúr
Sajnos, ahogy látható egyre rövidebb a lista. Úgy tűnik egyre kevesebbet ad (kevesebb erőforrást és energiát öl a játékba) már a Blizzard szezononként
és mi ezen meglepő? hány éves is a játék? ahhoz képest elég jól bírja... plusz ugye megjelent a Marvel Rivals, ami szerintem egy gyász, de sokaknak bejön
-
Necroman_Mk2
őstag
Szeretném, ha a készítők megcáfolnának mindenkit a PvE temetésével, és kiadnák a maradék missziókat is. Ha csak szezononként egyet, amit 600 coinért lehet megvenni, azzal én már elégedett lennék. "Persze" egy valódi pénzen vehető pass mellett, amire én egyből fizetnék is.
-
Necroman_Mk2
őstag
Örülök, hogy az új hősökhöz nem kell a jövőben megvennem a prémium BP-t. Mondjuk ez a Blizzardnak nem túl jó hír, mert a hősős prémium BP-n kívül én nem költöttem minden vacakra a játékban, de ez legyen az ő bajuk. (A Porsche skin is biztos ki fog maradni.)
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akik fizettek 1000 coint korábban a hősök kioldására, azok kapnak-e valamilyen kártérítést vagy vígaszdíjat.Az új Push pályának jobban örülök, már kezdett a meglévő három kissé uncsi lenni. Illetve sejtettem, hogy Hanaokát áprilisban, a cseresznyevirágzás idején ki fogják már adni - ez be is jött, még ha csak ideiglenesen is.
Venturről meg már nyilatkozták, hogy ő nonbináris lesz. Hogy ez pontosan mit jelent, az majd később derül ki. Játékmenetben a fúró képessége alapján ő lesz az új "flank Sombra", csak nem teljesen láthatatlan.#16791 k-adi Szerintem a Mythic skinek utólag nagyon drágák lesznek. Ha abból indulok ki, hogy egy Legendary kerül 20 dollárba/euróba, akkor ezek a(z elvileg minőségibb) kinézetek legalább egy tizessel többe fognak kóstálni, de én az 50 dollár/eurót se tartom elképzelhetetlennek.
Igen, a Blizzconon bejelentették hogy lesz idén egy új healer (Space Ranger kódnéven fut), meg jön egy tank is az év végén (róla semmit se mondtak, de többek tippje szerint ő lesz Soundquake, akit emlegettek az első CG videóban).
-
k-adi
nagyúr
Na ezek valóban jó hírek!
Van 1-2 új hős amit kipróbálnék már - így hogy ingyenesek lesznek, talán van is értelme kicsit visszatérni?
+ a mythic skinek nagyon menőn néznek ki, néhányat szívesen megszereznék a hőseimnek - bár ha mindenki megkaphatja akkor sokan fognak olyanokban rohangálni ami meg elveszi az értelmét, na mindegy
Azt kiszámolta már valaki redditen, hogy mennyi pénz lenne megvenni ezeket a skineket ha nem akar farmolni a jóember? -
-
k-adi
nagyúr
épp most akartam linkelni, végre egy jó tank hős
jó lényegében egy teamfortress 2 heavy (elfelejtettem a nevét, derég volt már) de az ultija is érdekes, a búrába a csapattársak be tudnak menni vagy lezár teljesen? mert ha igen, akkor brutál kombinációkat lehet majd csinálni
-
Necroman_Mk2
őstag
Remélhetőleg egy rövid animációs filmmel fogják bejelenteni, esetleg a What you left behind novella feldolgozásaként.
-
Necroman_Mk2
őstag
Tény, bár a korábbi One Punch Man event során az egyik mellékkarakter (Mumen Rider) S76 skinjét pusztán játékkal lehetett megszerezni, fizetni nem kellett külön érte. Meglássuk, hogy valakit beáldoznak-e ezért, esetleg még Ashe kap egy lila Epic skint, ha már B.O.B. is szerepelt a videóban.
-
TBT
Topikgazda
Megjelent a kollaborációs zenei videó!
Érkeztek hivatalos képek is, hasonló skinekre lehet majd számítani a játékban (D.Va, Tracer, Kiriko, Sombra, Brigitte).
Pletykák szerint a jövő héten kerülnek be a játékba (október 31.), illetve a lány bandának élő fellépése is lesz a jövőheti BlizzCon-on! -
k-adi
nagyúr
Volt resources... csak human resources nem
oops
Mondjuk azért ez elég nagy ciki nekik, hiszen a PvE-vel hirdették az OW2-t lényegében, és pont az nincs
gondolom kiszervezni meg nem merték a forráskódot érthetően, így inkább beintettek a játékosoknak, a beetetés már megvolt úgyis
nem etikus, de tankönyvi példa lehetne
-
k-adi
nagyúr
"Majd az AI megoldja olcsóbban és gyorsabban, mint az emberi erőforrás... Olcsóbban fogunk fejleszteni és ugyanolyan drágán (vagy drágábban) adunk mindent? Ezek a birkák úgyse látják, hogy az adott design embertől vagy AI-tól származik-e."
Pontosan. És igazuk is van, fele annyi munka, dupla profit. Hülyék lennének nem kihasználni. Ha valamit, akkor pont egy fantasy világot tud összelopkodni a chatGPTugyanis ott bármi lehet, hisz fantázia
De abban is biztos vagyok, hogy más nagycégek is AI-zni fognak, nemcsak a blizz... szóval ilyen szempontból nem fair csak felettük pálcát törni
-
TiMoN
senior tag
Hát ez a valaha látott legszarabb Event... Felspékelt DM...Vicc, nem az lenne a cél, hogy a cimborákkal együtt játsz? Na itt még azt se lehet. Nagyon közel az uninstall..
Eddig is szar a fantasztikus csapatkereső rendszere miatt, de most ezzel még jobban be tette nálam a kaput. Jót se lehet már szórakozni se. -
törölt tag
Boldog Új Esztendőt Minden Kedves Fórumtársnak!
Üdv
Immortalt én is tolom, nekem nem tűnik annyira pénztemetőnek. Illetve, költeni sokmindenre lehet benne, de én azok nélkül is jól elvagyok, FREE módban.
Illetve, BP-t megvettem, meg azt hiszem, ezen felül, nekem és a páromnak is nyitottunk egy-egy ládát.
Az hogy Pay2win (nem mondtad, de általában ezt tartják róla) szerintem barokkos túlzás, illetve talán a PvP-hez igaz, de az engem nem mozgat meg.
Én paragon 55 vagyok, de a párom olyan 500 körül, és simán eltöltünk benne napi 1-2 órát.
És ami a legfontosabb, nem cseszi fel agyam, ellentétben az OW-vel, vagy az Apex Legends-sel ... -
Orgi
addikt
Magam is teljesen egyet értek. Open béta óta minden nap játszom fél órát az OW-vel, mármint az 1 óta, de most eljutottam odáig, hogy 1 hete be sem léptem a 2-be. Pedig az elején megbékéltem a változásokkal, bár nem tetszettek annyira, de inkább fizettme volna az OW2-ért, mint ez ami most van. Ezernyi fogalmatlan ember, aki csak rohangál össze-vissza, OP hősök amivel semmit sem kezdenek, a ládás rendszer jobban tetszett rewardként... elszomorító az egész.
-
everest140
tag
Maximálisan egyetértek azzal, amit írtál. Én a mostani bp felénél sem járok, de már alig van kedvem belépni a játékba. Előző season data brokerig vittem, ott még kicsit több kedvem volt a napi / heti rewardok farmolásához. Mostanra viszont nagyon unalmas lett és belegondolva hogy rohadt sok idő lenne kifarmolni mondjuk 1 skin-re, nincs semmi motivációm gyűjtögetni.
Egyszerűen nincs benne olyan content / kigyűjthető item vagy bármi ami ösztönözne, hogy minden nap feljöjjek játszani és megszerezzek valami jutalmat.
Egyébként nekem az 5v5-el és a játékmenettel magával nincs bajom, sőt csak dicsérni tudom. Lehetne ez 1 jó játék simán, de ezzel a bp-vel és f2p felfogással nagyon elbarmolták.
A vicc az, hogy még a nagyon gyűlölt lootbox rendszer is jobb volt az 1-ben.
De hát ha így több bevételük van, akkor biztosan maradni fog ez a fajta. -
törölt tag
+ többiek
Gyertek ide, kis baráti közösség, főleg OW2 és Apex játékosokkal. -
Redcaster
őstag
Vendingo kollégához hasonlóan én is 12 órázok, így azok a napok kiesnek, amikor pihenőnapom van 3-4 órák simán becsúsznak
Előző seasont supporttal Gold 1-ben fejeztem be igaz nem sok compot tolva. Support a main role, de DPS-el is elvagyok alacsonyabb szinten. Tankkal kicsit bizonytalanabbul játszok. Én benne lennék egy ilyenben -
skL86
tag
Írtam privátot is, alapvetően én is naponta játszok, de kevés magyart ismerek, aki szintén. Verjembele bedobott ide egy discord linket korábban, azonban ők inkább apexeztek, ezért az elmúlt időszakban, nem sok közös játékot sikerült összehozni, viszont én benne lennék olyasfajta kezdeményezésben amivel összeránthatnánk pár embert a rendszeres játékhoz, alapvetően unrankedre, de aztán akiknek van affinitása összeállhatnak rankedre is hasonló skill szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged