Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
Sajna lemaradtam az előző hsz-ben a mod-ról.
Most nézem, van már 04.40-es szoftver is.
-
Klemens
őstag
Eh...
A hétvégén frissítettem a telóm szoftverét, és 03.24-es szoftver volt a legfrissebb amit az NSU rátudott rakni.
Egyik ismerősömnek meg 04.21 van rajta.
Ezt én hogyan tudnám ráheggeszteni? -
Klemens
őstag
Na, telepítettem a szoftvert.
Rendben ment minden!
62Mb volt a szoftver.
Ami érdekes, hogy még mindig 3,7Mb a szabad memória a telón amikor kb 10Mb-nak kellene lennie.
Sajna frissebb szoft nincs a jelenleginél, úgyhogy csak egy ugyan olyan ment rá, mint amilyen rajta volt, de azért gyorsabb lett.
Köszi a segítséget! -
-
Klemens
őstag
Van nekem egy Nokia 3250-em és elkellene már neki egy új szoftver.
A PC SUITE-nak van erre funkciója, de az hogyan működik?
Én telefonon keresztül netezek és az érdekelne, hogy a NOKIA SOFTWARE UPDATER az elősszür letölti a szoftvert és utána csak a telefonra kell telepíteni vagy ahogy jön le, úgy már rakja is a telóra?Mert ha a 2. megoldást csinálja, akkor nem tudom itthon megcsinálni, mert ha egyből rakja is fel, akkor nem tudok tovább letölteni.
Előre is köszi!
-
bleró
tag
Meg a megfelelö product kód : is kellene
-
bleró
tag
Sziasztok .Segitséget szeretnék kérni .Vettem egy 3110c, pannonos.Szeretnék érdeklödni,hogy hogyan tudnám felrakni a telóra a frissebb szoftvert,Az enyémen v 05.50 van 07 08 14-es dátummal rm-237.a gari nem gond. szeretném az újabb softot, az nsu azt irja hogy nincs újjab soft,pedig van.légyszi segitsetek.köszönöm elöre is üdv
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Nokia 6650 (újabbik) hanyas a legújabb szoftver, illetve ehhez van-e vhol "magyar code"?
Köszi előre is!
-
crwn
senior tag
-
crwn
senior tag
-
crwn
senior tag
én nem tudom, hogy van-e összefüggés, de mikor frissítettem az nsu-val (és elszállt ugyebár a magyar nyelv a nemmagyar pc miatt), akkor valami (talán az nsu) keresett egy drivert, nevezetesen a Nokia BB5 ADL Loader USB Phone Parent-et, de nem találta, és ki is íródott, hogy nem lett ez telepítve. nomost én ezt nem találtam sehol a neten, pedig kerestem erőssssssen. de a linkek a nokedli oldalra vittek, ahol meg oops!-os oldal jött be. vajon e miatt lehet minden? kitudja....
-
melyik nss verzióval próbáltad? a régebbi nss verziók nem működnek az újabb nokia connectivity cable driver változatokkal! próbáld meg az újabb nss verzióval, szerintem azzal menni fog (1.0.38.14)
ha beolvastatod, akkor milyen pc kerül kiírásra? sőt lehet, hogy nem is kell beolvastatnod, hanem az írás helyteleségéről szóló hibaüzenet ellenére átírásra kerül a pc! -
crwn
senior tag
sziasztok, régen jártam erre.
most egy 6300-ás nokiám van, s próbáltam nss-sel átírni a pc-jét magyarra, mert nem magyar most, de a write parancs után nem az írja ki a program, hogy done, hanem, hogy error, és mint kitalálható nem is írja át a pc-t.
valakinek hasonló probléma? esetleg ötlet a megoldásra? kösz. -
CsuRi101
tag
Sziasztok!Nem először fordul elő, hogy ha Nokia Updaterrel próbálok frissiteni, akkor közben a teló kikapcsol és onnan se kép, se hang, szerviz... szerintetek ez mitől van?Van valami házi megoldás, hogy a be nem kapcsolható telón is tudjak frissiteni?Előre is köszi...
-
karakpecze21
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
Újra magyar a teló nyelve.Nagy kő esett le a szívemről. -
karakpecze21
senior tag
ÁÁÁ sikerült átírnom, csak megint béna voltam.
Na most újra frissítek és remélem jó lesz. -
válasz
Superman #272 üzenetére
az nsu által product code alapján kerül behatárolásra, hogy melyik régióba tartozó szoftver kerül a telcsire - milyen nyelvek lesznek elérhetőek a feltett szotverben. ha olyan product code alapján történik meg a szoftver felhúzása, amelyikben nincs magyar nyelv (régió alapjá), akkor utólag csak a magyar nyelv nem feltehető - csak a szoftver megfelelő (például; euro3) product code alapján történő ismételt frissítésével tehető fel olyan szotfver, amiben van magyar nyelv!
-
Superman
nagyúr
Ha product code átírással frissítettem egy Nokia N82-es szoftverét és csak angol nyelv van benne, hogyan tehetek szert magyar menüre/nyelvre?
-
válasz
karakpecze21 #270 üzenetére
ezen részleg #1 hozzászólásának utolsó linkjén találsz!
(amúgy 0549723) -
karakpecze21
senior tag
Valaki ha tud egy product kódot egy nokia 6500 slide függetlenhez azt megköszönném.
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Ha valaki tud legyen szives segítsen, mert nagyon elkeseredtem.
Softvert frissítettem egy nokia 6500 slide telón, a frissítés után eltünt a magyar nyelv.
Tehát ha bemegyek a beállítások/telefon/telefon nyelve menüpontba, ott sincs magyar nyel.
Ha valaki tud, legyen szives segítsen nekem ebben hogy mit kellene tennem. -
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Már semmi...
bocsi!
-
válasz
spinuzzi #265 üzenetére
a memóriakártyára számodra alapba láthatatlan állományban menti le a telcsi a telefonkönyvet, azt úgy lehet visszamásolni, hogy a telcsi menüjében belemész a névjegyzékbe, ott opciók, majd visszaállítás memóriakártyáról - vagy másolás, majd visszaállítás memórikártyáról.
-
spinuzzi
csendes tag
köszi szépen sikerült a magyarosítás! Nagyon kössz
A telefonszámokat átmentettem a memória kártyára ahogy javasolta a telepítő, de nem tudom visszatenni, sőt nem is találom. na mindegy azért így már jobb. mégegyszer kösz.
spinuzzi
-
válasz
spinuzzi #263 üzenetére
a magyar nyelv kulcsa számodra is az első hozzászólásban leledzik; #1
megfelelő product code beszerez (a linkelt #1 hozzászólás utolsó linkje segít) -> nemesis service suit (elérhetősége szintén #1 hozzászólás) segítségével product code átír a megfelelőre -> telcsi szoftvere ezt követően frissít a nokia software update segítéségével.
az így frissített szoftver már tartalmazni fogja a magyar nyelvet!a telefonszámokat mivel, és milyen módon mentetted le?
-
spinuzzi
csendes tag
Sziasztok! Tegnap Frissitettem a Nokia E50-es telomat V07. 36.0.0-ra nincs magyar nyelv és a telefonszámokat sem tudom visszatenni, ha valaki tudna segiteni megköszönném!
üdv blase carpenter -
válasz
whitepeter #261 üzenetére
ezen részleg #1 hozzászólásában minden szükséges infót megtalálsz!
-
whitepeter
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem ma 6500 classic telomra a legfrissebb fw-t. Sajna magyar nyelv elveszett nincs rajta, csak angol meg néhány krix-krax. Tudna nekem segíteni valaki! product code.stb
Nagyon köszönöm!
-
DdavidHero89
csendes tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni
megpróbáltam 1 flashelést RSD Lite v4.2 MOTO U9] R6632_LinuxMod-V0.3-PsY ezzel a fájlal (R6632_G_81.12.18R_LinuxMod-V0.3-PsY.sbf), de most nem tudom bekapcsolni a telefonom mintha halott lenne :S Motorola U9.
Segítségeteket előre is köszönöm!! -
Salmi
tag
válasz
Sandykaa #258 üzenetére
Az NSU oldalán nem is látom a 6280ast a kompatibilitási listán, valószínűleg az otthoni szoftverfrissítést nem tudod megoldani.
Ha úgy gondolod, hogy elég a szoftverfrissítés a mobilodnak, hogy helyrejöjjön a kamera, akkor valamelyik megbízható sarki gsm-ben biztos 5-10e-nél olcsóbban raknak rá egy friss szoftvert (vagy újrarakják a jelenlegit, ha nincs frissebb).
Ajánlom, hogy ide valamilyen fiú/férfi ismerősöd vigye be, nehogy átvágjanak téged.
-
Sandykaa
csendes tag
Sziasztok!!
Kis segítség kéne..A Nokia 6280as telomon beszart a kamera bevittem szervizbe és 5000-10000között állt volna meg csak a szoftverfrissités de annyit sajnálok rákölteni inkább vennék új telefont. Probálkoztam már házilag megoldani a Nokia Software Update-tel de vmi miatt erre a telora nincs frissités.
Van vmi más program amivel megtudnám csinálni??Ha nem szerintetek költsek rá annyit vagy jobban járok ha veszek előfizetésre egy faxa telot???
De reménykedek ,hogy van még esélye ennek a telonak mert nagyon szeretem.Igaz ,hogy 2éve van nálam (előtte aszem 1éves telo volt amikor megvettem vagyis az körüli) meg kicsit leharcolt álapotban van szal sztem 10ezernél többet nem is kapnék érte :S.
Légyszi írjatok!!!
Előre is köszi. -
Gabexka
csendes tag
Sziasztok! Mi történne ha a nokia 6300-ra másik nokia telefon szoftverjét próbálnám feltenni?
-
R13
tag
sziasztok.légyszi segítsetek
független n95 8 gigához kellene a magyar product kód.elöre is köszi mindenkinek
-
Kickass
őstag
kérdésem a következő:
Offline módban lehetséges-e a magyarítás/szoft update? És ha igen hogy? Előre is köszi a válaszokat
-
D27
aktív tag
Sziasztok!
N-Gage Classic szoftverét mivel, hogyan tudnám frissíteni?
Veszélyes e ez? Úgy értem, elromolhat a telefon ha otthon frissítem a szoftverét? -
Reilly
csendes tag
Srácok! Segítsetek! 6300, magyar eltünt. Fenn van a Nokia PC Suite, a Updater, most feltettem a NSSt, de nem kér semmilyen drivert, mint azt az oldalon olvastam. Nem látja sehogy a telot. Milyen modban legyen a tel? Nokia mód? Valaki járt már így? Köszi elöre is!
-
Agi70
aktív tag
Hello! Nokia 6500slide-hoz nincs valakinek magyar nyelvű, független product code-ja? Előre is köszi
-
válasz
rolandvagyok #240 üzenetére
a nokia 6280 nem szerepel a szoftverfrissítő (nsu) által támogatott készülékek listájában!
-
Aranylo
tag
Én is hasonlo problémákkal küzdködök...
-
glow
csendes tag
Az előző hozzászólásomban irtam h nekem is ugyan ezt irja, nekem 5610-esem van!
Ha valaki tudja a probléma megoldását annak énis örülnék!
Bár én vszin visszaviszem ahol vettem, aztmondták h megcsinálják 1 óra alatt, igy legalább lehet nemis b*szom el!
thx -
redlex
csendes tag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni!Nokia 5310-et szeretnék magyarosítani de valami oknál fogva nem működik az NSS. Alul azt írja ki hogy error.Pár napja egy E65-öt még sikeresen átírtam de aztán már annál sem működik.Ugyanúgy error.Próbáltam már letörölni aztán ujratelepíteni,a gépet ujraindítani de semmi.Próbáltam már régebbi és újabb verzióval is.Valaki tudna benne segíteni mi lehet a probléma?Fontos lenne.Segítségetek előre is köszönöm!Itt egy link arról amit kiír.[link]
-
glow
csendes tag
Hali!
5610-hez keresek Product code-t! Elvileg találtam is egy Euro_d jelzésűt, de nemtudom hogy miért van az h mikor átakarom irni az nss-ben a product code-t akkor azt irja a bal alsó sarokban a Done helyett h Write new value... Error!
Ugyan igy ha a Scan-re nyomok, akkor is Errort ir!
Valaki esetleg???
Tökjólenne ha megoldódna ez a dolog, mert frissitettem a szoftvert és eltünt a magyar nyelv! -
Emberkeman
csendes tag
válasz
Emberkeman #235 üzenetére
És még egy kérdés!!Mi a jelentése a product kód karaktereinek?Például hanyadik karakter az ország/régió kód?És mi magyarország kódja?
Ismét köszi!
Üdv!
-
Emberkeman
csendes tag
válasz
norbert n #234 üzenetére
Hali mindenkinek!!
Nekem is van egy nokia 6280-am,és ugyanez a jelenség fogadott engem is.Bevittem a szervízbe és szoftvert raknak rá.De nekem is lenne egy kérdésem.Vettem egy n73 (és ha minden igaz akkor a music edition).Szeretném frissíteni a szoftverét de nem vagyok biztos benne hogy a product kódja magyar lenne.A product code:0542461.Valaki tudna ebben segíteni hogy ez milyen nyelvű lehet?Mert a NSU azt írja hogy van hozzá új szoftver,de nem merem felrakni mert nem tudok például kínaiúl
.Keresőbe beírtam hogy product code 0542461 és egy oldalt adott ki,de az is valami kínai oldal volt.És még egy probléma.Az NSS progi nem látja a telómat.Mitől lehet ez?Hiába scan-elem,ERROR-t ír mindig.Mert ha az látná akkor nem kéne tartanom attól hogy nem magyar a szoftver.Mindent felraktam ami kell ehhez a kód átíráshoz,de nem látszódik a teló.Ja és a kábel CA-53,USB kábel.
Valakinek ötlet????????
Köszönettel Attila!
-
norbert n
csendes tag
válasz
Dj floating #231 üzenetére
Szia haveromnak van d500 ra frisitése szolj ha kell
-
norbert n
csendes tag
Bekapcsolom a mobilom és belép a hálozatba és eltünik a kép és ujra indul a mobilom
-
norbert n
csendes tag
Sziasztok nekem egy nokia 6280 som van nem tudom bekapcsolni belép a hálozatba és ujra indul ijenkor mi a teendö
-
Dj floating
csendes tag
Hali tudna nekem valaki segíteni samsung d500 soft frisítésében. PLEASE köhi
[smiley sorminta kiszedve]
[ Módosította: Pompi ]
-
sa2000
csendes tag
Köszönöm.sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Marci_
tag
Udv mindenki!
Korabban mar irtam NSU kerdessel kapcsolatban, most ennek folytatasakent osztanam meg tapasztalataimat. Alul a Nokia Support-tal folytatott levelezeseimet mellekelem:
"Tisztelt Nokia Ügyfélszolgálat!
Telefonomon 1.0610.04.04 -es firmware van és szeretnék ennél frissebbre update-elni, de az NSU azt mondja, hogy nincs elérhető frissítés, ami gondolom abból adodik, hogy a T-Mobile nem teszi elérhetővé a 3.xx legfrissebb verziót. Kérdésem illetve kérésem az lenne, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy NSU segítségével tudjam frissíteni a készüléket? Szervízbe nem szeretném vinni, ha már van lehetőség itthoni frissítésre. Telefonom többek közt a következő hibajelenségeket produkálja:
- Böngésző néha lefagy
- Levelező kliens nem tölti le a leveleket és nem is küld (korábban ezekkel a beállításokkal ment)
- Esetenként hívás fogadásnál nem hallani a hívó félt
- Telefon néha újraindul, fehér háttérrel biztonsági kódot kér (Phone lock bekapcsolva)
Válaszukat és segítségüket előre is köszönöm!"--------------------------------------------------------------
"Tisztelt Uram!
Valóban ez a legfrissebb szoftver jelen pillanatban az ön készülékére, várakozni kellene az új szoftver megjelenéséig
Latest available software for Nokia E61, product code 0538181
Version: 1.0610.04.04
Üdvözlettel: NOKIA Care"--------------------------------------------------------------
"Tisztelt Nokia Care!
A problémám éppen az, hogy az új firmware már megjelent, T-Mobile
verzióban elérhető szervízpontoknál, csakhogy a Nokia Software Update-en
ez a verzió nem érhető el. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy
türelmetlen vagyok, csupán furcsának tartom, hogy az utóbbi 1évben az én
telefonomhoz és a hozzá tartozó product code-hoz nem volt elérhető
frissítés, holott az 1.xx verzió elég sok hibával rendelkezik. Persze
bemehetnék egy Nokia, vagy egy T-Mobile szervízbe és fizethetnék egy
frissítésért, de úgy gondolom, hogy ha már fizettem egyszer a telefonért
és adott az NSU szolgáltatás, akkor inkább ezzel oldanám meg.
Válaszát köszönöm!"--------------------------------------------------------------
"Tisztelt Uram!
Az Ön készülékének a product code-ja: 0538181. Erre a product code-ra a legfrissebb szoftververzió az 1.0610.04.04-es. A Nokia-boltban sem tudnak Önnek frissíteni, mivel újabb változat nem létezik. Az NSU-val ugyanaz érhető el ingyen, mint a Nokia-boltban fizetés ellenében.
Lényegtelen, hogy ehhez a készülékhez más product code-dal esetleg van-e frissebb szoftverváltozat, mivel azok nem tölthetők le az Ön készülékére. A product code megváltoztatását a Nokia nem engedélyezi, ennek önkényes megtétele a jótállás megszűnését eredményezi.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
Üdvözlettel:
Nokia Ügyfélszolgálat"--------------------------------------------------------------
Elorebocsajtom, hogy igen, tudom, hogy bevihettem volna egy szerviz pontba a telefont, [hozzatennem, hogy Nokia szerint nem letezik ujabb software] de itt most nem ez a lenyeg. Masreszt nem akarok senkit megserteni a Nokia (un)Care-nel, csupan ra szeretnek mutatni, hogy velemenyem szerint ezzel a mentalitassal ket dolgot tesz a Nokia:
- Egyreszt nem foglalkozik azzal, hogy az ember megvasarol egy keszuleket, amit utana nem tud telejesertekuen hasznalni.
- Masreszt abba az iranyba tereli az embert, hogy inkabb valtoztasson nem szabalyos modon Product Code-ot, mint hogy barmikor is a Nokiahoz forduljon kesobbiekben segitsegert hasonlo helyzetekben.Tisztelettel:
Marci -
SoleX
csendes tag
Hi all
Azt szeretnem kerdezni h ha egy Nokia N95 8Gb telonak magyarra irom at a Product Code-jat s frissittem a NSU-val, akkor a sikeres frissites utan muszaly visszairnom az eredeti Product Code ot? Esetleg hasznalhatom vegig avval? vagy lesz a kesobbiekben vlmi gebasz a teloval ha nemirom vissza az eredetire... elore is koszonom
-
LaMotta
aktív tag
Sziasztok!
Nokia telefonokat lehet egy sima mini USB-s kábellel is frissíteni, vagy csak a DKE-2-vel megy?
Már próbáltam jó párszor, de csak odaáig jut, hogy elsőtétül a kijelző, majd az Update szoftver visít, hogy vegye ki az aksit, húzza ki a töltőt, majd csinálja vissza és kapcsolja be...Köszi!
-
Tenki
csendes tag
Hi! olyan gondom lenne h. adott egy nokia e61 és az istenért nem ismeri fel az a rohadt nsu már próbáltam mindent de mindhiába pls help!
-
-
rotoros
csendes tag
sziasztok nokia 7373 produkt kod csere hogyan zajlik és mivel?
-
AirBooms
addikt
Hali!
Próbáltam frissítéssel magyar nyelvűvé tenni a Nokia 6300-at, de azt írta ki a Nokia Software Updater, hogy nincs szükségem frissítésre, vagyis maradt minden a régiben!
Tudnátok segíteni?
Thx!
-
chivas
tag
helo komoly gondom lenne atirtam a teloba a product keyt mer ugye angol volt a telom viszont a legujabb angol szoftver van rajta és nemajanja fel az NSU az ujratepeités lehetoséget halotam mar masoknak is volt ezzel gondja kitudja erre a megoldást
csinaltam screent h nalam cska ennyi van
http://rsclan.extra.hu/chivas/1.JPG
http://rsclan.extra.hu/chivas/2.JPG
http://rsclan.extra.hu/chivas/3.JPG
http://rsclan.extra.hu/chivas/4.JPGelore is koszi aki megfejti ezt a rejtéjt ...
-
ryt
csendes tag
válasz
Viktor0610 #215 üzenetére
Köszi a segítséget! De az általad említett egyik tömörítő program se akar vele kezdeni semmit.
Azért valamire haladtam ezzel kapcsoltban az elmúlt néhány napban. (Leírom hátha valakinek segít)
Pl. Írtam a Nokiának, azt a választ kaptam, hogy már többen jelezték ezt a problémát, de jelenleg nem tudnak rá megoldást. Arra, hogy mivel lehetne kitömöríteni a file-t küldtek egy linket, de mivel egy Linuxos forrás volt ezért nem tudtam mit kezdeni vele.
Találtam Windows alá egy prg-t (parse_backup), ami klasszul kitömörített mindent, kaptam 462 file-t. A fájlok között találtam egy párat amiben szerepel egy contacts.cdb bejegyzés ezek közül az egyik a névjegyzékem, amit egy „Noki” nevű programmal meg lehetett nyitni és el lehetett menteni… Az egésznek a szépséghibája, hogy kb. 30 bejegyzést talált ami nem fedi a valóságot, mert ennél sokkal több volt. Meg ugye mms, sms bejegyzések sincsenek sehol, sőt a telepített prg-ok se. Persze a névjegyzék lenne még mindig a legfontosabb.
Találtam fórumot, ahol Symbian (Symbian 9.1 SDK emulator) emulátort tettek fel és oda olvasták be a contacts.cdb-t ezt is próbáltam, nálam ez se működött.
Szóval jelenleg itt tartok a dologgal, még mindig várok ötleteket hátha…Üdv.
-
-
fullextra
tag
valaki tudna segíteni Nokia 8910 szoft.-jának frissítésében?
köszönöm -
ryt
csendes tag
Hi!
A következő problémára keresek megoldást:
Nokia e50-es telefon szoftverét frissítettem:
régi verzió: V 06.27.10
új verzió: V 07.36.0.0
Mielőtt frissítettem volna lementettem a telefon tartalmát a benne lévő memória kártyára (menü->eszközök->memória->opciók->Tel.mem. másolása). Létre is jött a kártyán egy backup mappa és azon belül egy backup.arc file. A frissítés rendben lezajlott, de a mentett adatokat egyszerűen nem tudom visszaállítani (menü->eszközök->memória->opciók-> Visszaáll. kártyáról). Annyit csinál, hogy ha rámegyek a visszaállításra, hogy egy pillanatra megjelenik egy üzenet mintha töltené vissza az adatokat, de utána eltűnik és a telefon újraindul üzenetet kapom.
Valaki esetleg tudna segíteni?
Még egy kérdés: A backup.arc file-t milyen programmal lehet megnyitni? -
Matt01
csendes tag
Csao ha valaki tudja irja már le legyenszives, hogy hogyan lehet a 6280 ason frissíteni a szoftvert mer nekem az irja ki az NSU, hogy nem támogatja a készülékt.
Szóval ha valaki tud megoldást legyen szives írja meg.
Előre is köszönöm. -
attisx
addikt
válasz
TazLeacher #208 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok! Szükségem lenne egy magyar Product Code-ra egy 7373-as Nokiához. Ne szolgáltatós legyen, olyan már van. Köszönöm.!
-
mano1019
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy újra magyarnyelvű legyen a Nokai 6288 telóm.Mert volt egy szoftverfrissítése és angol lett.Kérném aki tud segítsen.
-
zseny
csendes tag
Sziasztok
Selmeczizs sajna én is így jártam az 5500 nokiámmal,frissitettem és nem volt magyar nyelv.Most kezdődik a problémám! Sajna valamelyik menübe lezártam a telót.Nokia szervíz, 6000ft,kinyit,ok.Második bekapcsolásra újra semmi! Nokia szervíz új szoftver.Itthon második bekapcsolásra már megint nem müködik! Itt tartok most! Memo kártya nem volt benne úgyhogy arrol nem lehet vírus.Eddig tökéletesen müködött(15) hónapja.Tudna valaki felvilágosítást adni?Hétfőn megpróbálom mégegyszer a szervízt aztán.....? -
helmeczizs
csendes tag
6630+on csináltam szoftverfrissítést és elment a magyar nyelv. Leizzadtam.
A Neten a hibára rákerestem és Titeket találtalak meg.
SIKERÜLT a javaslataitok alapján megcsinálnom, újra magyar.
NAGYON-NAGYON köszönöm Nektek!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Hardcore café
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Stabil pályára állt az Android 16
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest