Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandykaa
csendes tag
Sziasztok!!
Kis segítség kéne..A Nokia 6280as telomon beszart a kamera bevittem szervizbe és 5000-10000között állt volna meg csak a szoftverfrissités de annyit sajnálok rákölteni inkább vennék új telefont. Probálkoztam már házilag megoldani a Nokia Software Update-tel de vmi miatt erre a telora nincs frissités.
Van vmi más program amivel megtudnám csinálni??Ha nem szerintetek költsek rá annyit vagy jobban járok ha veszek előfizetésre egy faxa telot???
De reménykedek ,hogy van még esélye ennek a telonak mert nagyon szeretem.Igaz ,hogy 2éve van nálam (előtte aszem 1éves telo volt amikor megvettem vagyis az körüli) meg kicsit leharcolt álapotban van szal sztem 10ezernél többet nem is kapnék érte :S.
Légyszi írjatok!!!
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini-ITX
- PlayStation 5
- Politika
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro (A2538) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil 1st Gen. (A1603) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil 1st Gen. (A1603) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil Pro (A2538) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil 2nd Gen. (A2051) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest