Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
Atomizer #846 üzenetére
Én egyetlen kintit és egyetlen bentit szeretnék látni 😃
A poén az, hogy a szenzort tök szabályos helyre telepítettük, 2 m, szellős, nem napos, mittomén, előírás szerint, mégse annak az adatait küldi az időképre (illetve a Wundergroundra)...és erről sehol egy szó se! Az egész útmutatóban konkrétan semmi, a specifikációkban van halványan egy utalás a hőmérőre a 7in1-ben, ennyi
Mindegy amúgy, csak ezek szerint másfél éve nem is azokat a számokat látom, amikre kíváncsi voltam -
orso0355
őstag
válasz
Atomizer #820 üzenetére
Igen, ott lehet hozzá más szenzorokat is csatlakoztatni, nekem is van több (más márkák jelét is simán veszi, tökjó amúgy), de az én Sencor SWS 12500-asomnak konkrétan a szélmérős egységéből egy darab hőmérsékleti érték se jön :-) csakis az erre dedikált szenzorból. Ezért gondolom, hogy más szenzor jelét vetted, pl. valahonnan a szomszédból.
De végülis mindegy, lényeg, hogy megoldódott és működik. -
orso0355
őstag
válasz
Atomizer #818 üzenetére
Akkor neked valami nagyon más kiadású modelled van, vagy valami más egység jeleit veszed, mert a hőmérséklet-szenzor az kizárólag a külön levő kicsi. Persze a beltéri is méri a belső hőmérsékletet, ez van a kijelző jobb oldalán. A bal oldalon a kicsi szenzor kinti értékeit mutatja.
Nincs értelme a szélmérős egységbe hőmérőt tenni, hisz mint írtam, a tűző napon mért értékek nem lennének valósak, a hőmérőt külön dedikált helyre, megfelelő magasságba, védettségbe stb. kell elhelyezni, míg a szelesnek pont az a lényege, hogy minél szabadabb, minden objektumtól külön levő helyre tegyük, nem árnyékba, nem védett helyre.
-
orso0355
őstag
válasz
Atomizer #816 üzenetére
Nekem is ilyenem van, a hőmérsékletet és páratartalmat egy teljesen külön kis érzékelő méri, nem a nagy, ami a szelet és az esőt. A 7in 1 a beltéri egységre vonatkozik, nem a külsőre :-)
A hőmérő érzékelöt 2 m magasban kell elhelyezni, de védett helyre (ideálisan hőmérőházba, de hát mi sem építettünk ilyet, de találtunk neki helyet), semmiképp nem tűző napra. Túlmelegedett. Helyezd át máshova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest