Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoveizs
csendes tag
Időkép ennyit írt:
Kedves Zsolt!
Az ok az alábbi lehet: WU-n offline az állomás: https://www.wunderground.com/dashboard/pws/IMAJOS1ezzel nagyon nem vagyok előrébb.
Kérdezzem meg a Sencor ügyfélszolgálatot?
-
sandró60
addikt
Ezek asztali készülékek-rádió-usb cstlakozás pendrive.Saját ip címük(DHC)A router osztotta ki. Sajnos a gyári visszaállítás nem segítet.
Volt már egyszer hasonló hiba,de ahonnan küldik a netre náluk volt a "gubanc" Valahogy kapcsolatba szeretnék a szolgáltatóval.Volt egy fórum a netten ahol többeknek akkor volt hasonló hiba.Sajnos ezt a fórumot nem találom. -
dethroner
veterán
Az én olcsó Sencor állomásom is átvált és talál jelet, ha kézbe veszem és járkálok kicsit a lakásban
De azt szeretném hogy azon a ponton találjon jelet, ahová most raktam, de ott nem talál. Ami az ilyen készülékekben van antenna, ezek mennyire jók? Úgy értem, ha kibányásznék valami régi rádióból egy ilyen antennát, azzal lehet előrébb lennék?
-
garga01
őstag
Válaszolok "magamnak", nem jött be a Lidl-ös esőmérő... 1 hét után visszavittem, totál fals értékeket mért. A hagyományos mérő(k) mértek 10-20 mm-t, ez meg a felét vagy annyit is. Elemcsere, vízszint, mint be volt lőve/tesztelve... Visszaadták a pénzem, aztán ennyi. Sejtettem, hogy nem lesz komoly cucc ennyiért.
-
guess.who
senior tag
Egyébként tetszik az ötlet, olcsó és egyszerű.
Nekem sajnos úgy van a hőmérő, hogy egy egységben van a szélmérővel (nem is látszik kívülről, hogy egyáltalán hol van a dobozban), így nem tudok rá semmilyen árnyékolót építeni, pedig most látom reggelenként, hogy 13 fokról felszalad 27-re a külső hőmérséklet szerinte – az árnyékban levő hőmérőm meg 16-18 fok van még mindig.
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Én ezt a márkát használtam sokáig.
Nálam nagyon pontosan működött,ritkán vert át.
Nemrég cseréltem le egy EMOS színes kijelzősre.
Na az viszont nagy hulladék.
Most nézegetek helyette másikat.
Kalibrálni ezt a típust nem kell.
Elindítod,és 24 óra múlva helyes előrejelzést ad.
Amelyik a légnyomás értékét is mutatja,azokat kell(lehet) a helyi értékre beállítani,és a hogyan le van írva a kezelési útmutatóban.
Én az időkép légnyomástérképe alapján fogom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pulsar (Seiko) karóra eladó!
- Eladó egy Intel i5 12400-as (6x4,4GHz/16GB/1TBSSD/RTX2060) processzoros számítógép. 1 hó garanciával
- Samsung 8GB 2400T DDR4
- Asus PN62 Barebone - Core i7 10510U, 8GB RAM, 512 SSD (Hibás)
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest