Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KilgoreTrout #182 üzenetére
Ez a pályázat számomra egy zsákutca. Fejetlenség a köbön, még mindig nagy a bizonytalanság, rengeteg a megkötés, sok az árfelhajtó tényező. Letettem arról, hogy pályázzak.
-
Ez nekem nem egy jó hír.
A bankok hitelezési gyakorlata szerint ha más banknak van már zálogjoga az ingatlanon, akkor nem szokták az ingatlant hitelfedezetként elfogadni. (A saját banki zálogbejegyzés nem szokott akadály lenni, azzal együtt simán elfogadják és rájegyzik mégegyszer magukat a tullapra az új hitelösszeggel is.) Mivel nem voltam kellően előrelátó, így a "gyerekes" OFT hitelt 2022-ben meg pont nem a hírben szereplő bankok egyikétől vettem fel. Így jártam.
-
A 30%-os megtakarítás szerintem megoldható a fűtésrendszer átalakításával és plusz szigeteléssel. Nyilván ki kell számoltatni az energetikai tervezővel az elképzeléseket.
A jogszabályra épülő pályázati kiírásban szereplő építési idő meghatározásától függ, hogy egyáltalán van-e lehetőség pályázni. Nincs kint társadalmi egyeztetésen a készülő jogszabály szövege? Mikorra várható, hogy nyilvános lesz? -
Az "1990 előtt épült" feltétel elég érdekes. Ha pl. egy ház, ami 1970-ben épült meg, de 2005-ben jelentős átalakítás történt : emeletráépítés, és alapterület növelés, nyílászáró csere, burkolatok cseréje, stb. Új használatba vételi engedélyt is kapott. Az akkor már ebből a pályázatból ki lesz zárva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest