Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Hobby elektronika
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Kompakt vízhűtés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zebra_hun
üzenetére
Igen, tudom, hogy lehet vele foglalkozni, én is megoldottam.
Laptopon ThrottleStop és hasonlókkal lehet finomítani. Feszállítás nem nagyon megy, de a max szorzót meg ilyesmit lehet állítani. Thinkpad P16-nál nálam az 12850HX 55 wattos proci, de gyakorlatilag 109 / 157 watt a limit. A hűtés kb 100 wattot tud elvinni folyamatosan, persze ilyenkor már 90-100 fok van, de képes tartani. Ez laptop viszonylatban elég jónak számít, mint hűtés.A probléma ugye az, hogy az Intel perf/watt gyengébb, így csak rövid ideig tud gyors lenni, míg az AMD gond nélkül elvan. Ez laptopon probléma. Asztaliban amúgy valószínűleg kb mindegy, simán lehet Intelt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Laptopon ThrottleStop és hasonlókkal lehet finomítani. Feszállítás nem nagyon megy, de a max szorzót meg ilyesmit lehet állítani. Thinkpad P16-nál nálam az 12850HX 55 wattos proci, de gyakorlatilag 109 / 157 watt a limit. A hűtés kb 100 wattot tud elvinni folyamatosan, persze ilyenkor már 90-100 fok van, de képes tartani. Ez laptop viszonylatban elég jónak számít, mint hűtés.