Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
Nekem is ilyenem van!
Tapasztalat: nekem a távirányítóval semmi probléma sőt elég nagy távolságból is lehet vele vezérelni komolyan néha azt hiszem hogy rádiós
Ha felveszed a hangerőt maxra még akkor se rezonál be valamint nem torzít tehát még maxon is érted akár a szöveget pozitívumként lehet még azt is írni hogy teljesen fából van és adnak hozzá 40m kábelt is
A bemeneteiről meg már írtak csipeszes megoldás,RCA,5.1-es bemenet
Ami negatív az az hogy a bal első jóval halkabban szól mint a többi / nem beállítási hibáról van szó és már kipróbáltam a többi hangszórót is a helyén de változatlan a helyzet tehát szvsz az erősítő ''bal első'' kimenetére ad kisebb jelszintet/ ami még nem tetszik az hogy búg és ha ki van kapcsolva akkor is van némi hangja és ez csak akkor szűnik meg ha a főkapcsolóját nyomom le.
Ami nekem még nem tetszik az a stereo és 5.1 közti váltás, ugyanis egy elég oldszkúl manuális nyomógombos megoldás /igazán rátehették volna a távirányítóra
/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/