- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen széket vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horusz22
csendes tag
Üdv. Nemrég beíróknak, Orion HS 282 / 284 hangfalak kb ugyan azok, a doboz méretük tér el és ezeket találtam. Orion HS 282
Orion HS 284
Remélem kicsit segített. -
pc-user
senior tag
válasz
csiribacsi #29 üzenetére
Pont erre a kérdésre keresem én is a választ...
-
AaronBass
tag
válasz
shalafi66 #26 üzenetére
Van benne valami, de erre azt is mondhatnám, hogy KEF ! Csak ajánlottam egy olcsó megoldást! Amúgy ha érdekel valakit, van két darab, elvileg Orion 2x30cm papírmembrános "sub" hangszóróm! Ha jól emlékszem 6 csavaros, és alu kosaras + mágnesen van alu borítás! Ha érdekel valakit jelentkezzen! Külön hirdetésbe nincs fent!
Üdv. Ab. -
-
AaronBass
tag
Csáó!
Régebben a Sal csinált videoton helyettesítő hangszórókat! Mára ez abba maradt, de ha olcsón szeretnéd megúszni, akkor ezt tudom ajánlani, használtan fillérekért megkapod! Az m.n.c. hangszórókat felejtsed el! Volt belőle egy 30cm-es sub hangszóróm 240/300watt volt ráírva a másik oldalon egy sal volt 120/100w-al, és tesztelés szempontjából meghajtottam egy Technics Su-v3mal! Kb 10ből 4es hangerőn elfüstölt az mnc, majd 6.5ös hangerőn a sal! Csak egy tipp, melyiket válaszd olcsóbb kategóriából! Sal márkájú hangszórókból, volt legalább 10 félém, míg mnc-ből 3,4féle és Nálam mind leégtek!
Remélem tudtam segíteni!Üdv. Ab.
-
pelyva
csendes tag
Sziasztok nekem lenne egy Orion hs 282 hangfal párom
amit egy Yamaha rx-360 hajt illetve hajtott ugyanis egy két háibuli tönkre vágta egyik mélyét és természetesen ezért berreg (gondolom a membrán miatt)
meg akartam csináltatni de az az igazság hogy elégedetlen is vagyok,még igyis a másikat is halknak mondom, nem tetzsik a hangzás elég mély de nem elég hangos így azon gondolkoztam hogy kicserélem a mélyeket de ugye ha nagyobb teljesítmény nem tom hangváltó meg többi hangszoro összhangba lesz e meg hogy miylet kéne bele , (a hangválto ugy néz ki hogy mélynyomoegyik ágárol van egy kondi arra a közép magas még egy kondi magas tekercs és mély ) meg hát eleve nem akarok rá sokat költeni csak gondoltam hátha meg leetne csinálni faszántosan. ugy hogy szeretnék kérni ötleteket, minden ötletet segítséget javaslatot kritikát szivesen fogadok
U.I.:tudom hogy nem tudok irni -
escape
aktív tag
Rendben, köszönöm a gyors válaszodat. A hangfalak nincsenek berhelve, viszont az erősítőn a toner bekapcsolásakor kicsit zúgnak a hangfalak. Hozzáértő kolléga szerint pár kondi helyrehozhatja. De végülis tényleg nem akarom eladni, csak kíváncsi voltam mit érhet.
Köszönöm még egyszer! -
escape
aktív tag
Sziasztok.
Tegyük fel, hogy szeretnék eladni egy Orion SE 1025B erősítőt, kettő darab jó állapotú HS 280-as hangfallal, és azt szeretném tudni, nagyjából mennyiért kelne el.
Csak megközelítőleg érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest