Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Egyre szimpatikusabb az origin és az ea...Olyan játékokat dobnak be ingyen vagy pár napos játékidőre, amivel még játszik is az ember. Pl. a bF4-el mindig is akartam játszani, de ezidáig nem volt lehetőségem. Az 1 hetes idő alatt kipörgettem a single részét és belenéztem a multiba is. Meg is állapítottam, hogy a BF multiban nem az én cs:go-hoz szokott lelkivilágomnak való...
Most meg itt a plant vs zombi...erre is kíváncsi vagyok, sok jót hallottam róla...Egyébként örülnék, ha sok kiadó belátná, hogy demók híján kb. ez az egyetlen legális (!!!) lehetőség arra, hogy kipróbáljuk a terméküket mielőtt megvesszük. Ha valami jó és még lehetőségünk is van kipróbálni (akár pár óra erejéig) akkor már megyek is a pénztárhoz....így meg sok játéknál vár az ember vagy egy hasonló free timra vagy pedig egy nagyobb leárazásra, amikor "egye fene" alapon megveszi....Felsorolni sem tudom, hogy hány ilyen játék van a várólistámon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Pixel 6a
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest