Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor bármit csinálsz hibát fog kiírni. Hogy miért pont azt a hibát mint neked azt nem tudni. Azért van ez, mert a honosítást nem az EA csinálta hanem külsős cég,(CDproject) és ez a verzió nem elérhető az originben, és nem is lesz. Csak lemezes változatban érhető el.
Ha te originben szeretnéd az ME játékodat, akkor supportal kell beszélni(chat vagy mail, chatet ajánlom, gyorsabb) és beregisztrálnak neked egy ANGOL verziós ME-t az accountodhoz.
Én így csináltam. Amikor megadtam a kódot nekik, azt mondták hogy nincs az adatbázisukban. MOndtam hogy az enyém egy újságmelléklet volt(pc guru). Kis időt kért az emberke, majd beregisztrált egy másik kódot az originbembe, de mint észrevettem angol verziósat.A lényeg, magyar verziós ME-d soha nem lesz originben. Sajnos, nem sajnos ezt döntse el mindenki magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest