Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- SSD kibeszélő
- VR topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Viszonylag hosszú idő után elindítottam az AP App-ot. Hibaüzenet nélkül frissítette magát, de bejelentkezés után elkezdett EC:105, majd EC:10005 hibákat dobálni. Aztán egyzserűen csak egy üres bejelentkező(?) ablakot mutat (a felső sor szerint és méret alapján login ablak, de totál üres, semmi szöveg/kép nincs benne).
Próbaképp letiltottam a router-en a reklám/nyomkövető blokkoló listát, de nem segített.#7312 Sz_Imre - Nekem gyakran kérte (pár naponta), mikor legutóbb használtam (pár hnapja).
#7309 fecopapa01 - Ezt nem egészen értem. Ha Steam-en vettél meg majdnem mindent, akkor miért nem használod most a Steam-et, hogy hozzáférj? Nem hibátlan, de a Steam egy nagyságrenddel jobb program, mint az EA App.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs