Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Télbúcsúztató hardvermix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azon filóztam múltkor, hogy nálunk mi lehet az oka - azon túl, hogy kis ország vagyunk - annak, hogy ugyanannyi a játékok ára mint a gazdagabb nyugati országokban, miközben Ukrajnában töredéke.
Arra jutottam, hogy szerintem az EU. Mivel 2004-ben léptünk be az EU-ba, és a Steam is abban az évben indult, az Origin meg még jó sokáig nem is létezett, így nem lehet kizárni ezt az opciót. Más lenne a helyzet, ha mondjuk 2010-ben léptünk volna be. Ha 1/4 vagy 1/5 áron adná akció nélkül a játékokat az Origin sokkal többen megvennék idehaza is. Ha nem érné meg olcsón adni, akkor az ukránoknak sem adná. Ráadásul mennél többet ad el, annál jobb a statisztika, meg a szerverek is annál inkább tele vannak élettel.
Gondolom van valami EU-s szabályozás ami nem engedi.
A másik dolog a nyelv. A kliensnél már már érthetetlen ez a döntés. A játékoknál meg http://magyaritasok.hu/ a közösség is megcsinálná (meg meg is csinálja). Kedvencem amikor a cseh nyelv az megvan hivatalosan, bezzeg a magyar az nincs

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- S22 Ultra 512/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest