Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Lényegében ugyanezt írtam én is, csak neked sikerült sokkal érthetőbben leírnod!

Az EA fiók még a régi rendszerből van meg, hosszú távon mindenképpen az Origin accountok lesznek. Most egy átmeneti időszakot élünk, amikor van mind a kettő. Dolgoznak azon, hogy az EA accountokat átkonvertálják Origin accountá.
Nekem régebben nem volt EA fiókom. Rögtön Origin fiókot hoztam létre. Erre kezdetem el gyűjteni az EA-s játékaimat. Nagyon meglepődtem amikor kiderült, hogy van EA accountom is (ugyanazok az adatai, mint a Originesé). Biztosan nem én csináltam, valamikor ők hozták létre, csak azt nem tudom, hogy minek. Az EA accountomon sokkal kevesebb játék található meg. Logikát egyáltalán nem találtam benne, hogy mi alapján szelektált a rendszer. Egy biztos, Originen vett játék nincs közöttük.

Az is érdekes, hogy az EA accounton lévő játékoknál a "Played Online" ki van pipálva, miközben még fel sem telepítettem őket. Viszont amikkel játszom azok nincsenek rajta a listán, igaz azokkal (sem) játszok online.
Nem kicsit skizofrén ez a rendszer... Remélem az EA accountomat soha nem fogják konvertálni az Originbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest